Goodbye 2008

Sista dagen på det här året, känns de bra? Japp de gör de. Är ju inte så stor skillnad om de är 08 eller om de är 09 igentligen. Kommer iaf få tillbringa de sista timmarna med en helt underbar Thomas :)  Det känns iaf ruskigt bra.
Kanske ä lite tråkig som skippar party på nyår men de kan va gött att bara ta de lungt också. Ha de mys för en gångs skull :)



Så ja, skriver nästa inlägg och sammanfattar hur hela mitt år har vart. Fartfyllt och ja, man kan ju säga att jag faktiskt har börjat ett helt nytt liv. Startat från noll nästan. Men de, blir nästa inlägg :)
GOTT NYTT ÅR! <3 och sup inte för mycket ;D

//SEO


Hemma ifrån Kläppen

Igår kom jag hem ifrån Malung :) Har vart och åkte skidor i kläppen lörda sönda med Victor :) Riktigt kul var de!
Victor var lite crazy och drog en D-SPIN bara sådär upp och ner, kolla videon här... (inte victor men va en så han gjorde)
 
Duktig blir pojken! :)
För mig blev det inte så spännande trick direkt. Försöker klura ut att snurra och hålla grab samtidigt, de går sådär. Men de kommer :)

Vi hade super bra väder både lörda och sönda med SOL och massa minus. Va mellan 10-15 minus bägge dagarna så de va väl kanske inte super då men man klara att åka ändå. Fick dra in i värmestugan i mellanåt, så de gick ju :)
På kvällarna var de vattenpoker och film som gällde (Y) ja förlora tyvärr vattenpokern med att dricka 13 glas och victor bara 12 för sen så tog korten slut och vi orka inte köra igen för båda mådde inte så himla bra...
Här kommer lite pics...





Harre bra :) Nu ska jag städa för de ä nyår imorrn och då kommer Thomas, Syster och Robin :) Puss

//SEO

NalleBalle


Saknar Nalle lite, har inte vart där på evigheter. Måste bli att jag åker och rider nån dag under lovet nu snart! För är så gött att bara gå ut och rida nånstans och låta tankarna flyta iväg!

Kom nyss från Thomas :) Gullunge jag har träffat är de, så glad att jag fann dig!
Åkte dit tidigt, redan halv 10 för jag ska iväg till Malung nu med Victor :) För vi ska åka lite SKIDOR :D ÅH så gött de ska bli. Vi ska åka i Kläppen på lörda och sönda :D Mojhs ska de bli och jag är pepp till tusen.

Packa packa packa ska jag göra nu :) Puss på alla glada och bra människor ute i världen, fast mest på min Thomas <3

//SEO

God Jul :D

God Jul :D Idag är det en dag som många har gått och vänta på, nämligen Julafton. Då Tomten kommer med alla paket :D haha
Nej de där med paket bryr jag mig inte så jätte mycket om faktiskt :) Bara jag får ha de kul och mysigt under julen så är den perfekt. Och jag tror det kommer bli en bra jul iår faktiskt. Det känns så!


Var skit fint väder när jag kom upp så var tvungen att knäppa en bild :)

Imorse så vakna jag väl runt halv 10, det kom mycket sms så tror de var de som gjorde att jag gick upp till slut. Men var lika bra, för man kan ju inte ligga och sova hela julafton.
Kom in och slappa lite sen åt jag julfrukost med familjen :) Risgrynsgrön och smörgås med julskinka på, SMASK! Gott är det! Riktigt juligt :D
Efter det har jag slappat lite mer, sett på Hitta Nemo (en riktigt gullig film!) och gjort mig iordning för att åka till Kusinerna i Lellberg.
Och här sitter jag nu och väntar på att familjen ska bli klar så vi kan åka, hoppas bara vi hinner till Kalle Anka för de vill jag inte missa. Men klockan är knappt halv 2 nu så det ska vi nog hinna tror jag. :)

Tack till Thomas som gav mig en ur gullig present <3 Ett halsband var det, puss på dig goding <3

Nej ska nog se om jag kan hjälpa till med något här hemma nu :) Ni får ha en superduperduper BRA Julaftonsdag och tacka tomten för alla packet :)
pusshej<3

//SEO

Mössan?

Emma har nu gjort det igen! Hon har tappat bort en mössa, iiigen. Hoppas verkligen att den kmr fram för tycker verkligen om min stora champion mössa.
Förra mössan tappa ja bort typ 40 ggr och sista gången så hitta jag den inte igen :/ Det va en stor feting diesel mössa, den saknar jag än :/

Men men är man kladd som jag Emma är ibland så försvinner mössor OFTA. Och det suger :/ Vill ha tbx mössan, ska nog gå och leta lite nu tror ja.
Puss

//SEO

SKOLTID

Imorrn slutar vi skolan för att gå in på ett jullov. Det betyder att nu har jag varit här i Malung en hel termin, en höst. Hur har det då varit? Det har varit helt underbart faktiskt! Visst var det läskigt i början när man inte kände ngn och man var feg som en mus men nu när man har kommit in i det och känner klassen och får kompisar utanför skolan så blir allt mycket säkrare och man vågar mer och mer. Och de där med att få vänner går skit snabbt eftersom typ alla som bor här där jag bor "Fällen" kommer ju också utifrån och har flyttat hit och ja då blir det lätt att börja känna varandra :)



Sen när vi började åka skidor nu för kanske en 5 veckor sen blir det ju dubbelt så kul att gå här också, för då får man ju göra det man verkligen vill på skoltid tillochmed!! Det var som när jag var här i April med Mamma och Pappa och kollade på skolan och sedan åkte upp i Kläppen och åkte lite, och de enda ja kunde säga typ var "tänk att man får göra det här på SKOLTID, det är ju helt sjukt"! Och det är verkligen helt sjukt KUL :D

Så min första termin i Malung är nu slut (eller ja en fjuttig avslutning imorrn då) och ja lever på moln :D

Sen att jag nu har träffat en helt underbar pöjk förgyller ju bara allt :D Puss på dig thomas längtar tills på lördag <3

//SEO

Tjing tjong 8 dagar kvar till X-mas

Snart är de jul :D Längtar nästan lite :$ Mysa tillsammans med familjen och åka (troligtsvis) till mina kusiner på julafton och va där. Alltid lika kul att åka dit, det blir liksom en julstämning :D

Fick mina nya skior nu i helgen också :) Salomon Suspect heter de, längd: 171 cm. Provåkte de i lördags när jag var upp till Hovfjället en sväng med familjen och kan lova att de var riktigt sköna! Lite ovant att åka med mittmonterade skidor istället för bakmonterade som jag är van, men det kommer ju inte dröja länge förens ja inte ens märker att de är mittmonterade, man blir van fort :D

Imorrn bär det av till Kläppen igen med skolan, blir nog den enda åkdagen den här veckan och på fredag så slutar vi skolan och har ett nästan 3 veckor långt JULLOV framför oss! Ska bli gött att få vila lite =)
Fast redan den 26 december drar jag upp hit till Malung igen, då med Victor och åker lite skidor imellan 27-28 dec. Längtar lite tills dess också faktiskt :$

Sen längtar ja så klart efter Thomas :) Puss på han <3<3

//SEO

Don't worry be happy :D

Jämt precis nu har jag absolut ingenting att klaga på. "Life is flOwing" som man säger :D
Och varför de ä så beror på:

1. Jag har skidor under fötterna hyffsat ofta :D
2. De ä snö vart jag än vänder ansiktet
3. Det är snart jul, och jul är ju alltid mysigt :)
4. Kanske de som spelar störst roll, har en underbar pojk som jag gillar så mkt :$

Puss på allt just nu :) Jag är på topp!

//SEO

Grattis Thomas :D <3

Idag fyller min lilla pojke 17 år :D Grattis till han!!! Puss på dig, saknar dig till tusen, men snart får vi ses :) <3

Hoppas du får en underbar dag Thomas! :)

//SEO

Kläppen Imorrn :D

Seg seg seg ärjag på att få ut ett blogg inlägg, sry för de. Men finns så mkt annat att göra än att sitta vid datorn.T.ex läxor eller att lira lite Guitar Hero 4 på 7:an ;D
Jäklar så kul det spelet är, i alla fall att spela trummor för man får verkligen en trummkänsla när man sitter där och spelar. I alla fall när man börjar komma upppå lite svårare nivårer ;) Så för er som inte ännu har haft turen att tästa "GH 4" så tycker jag ni ska ta och göra de :) Lätt det bästa av de 5 spelen i den srien som nu kommit ut.
Att det är en Kent låt med får det ju också ett litet plus i kanten för :D

Imorrn så bär det alltså av till Kläppen. Första gången för sesongen vi åker dit, och de öppnar förresten imorrn också så i har inte kunnat åka dit innan ;D Hoppas de kommer bli bra väder och så. Men de duger och åka i piss väder också men lite kuligare me nice väder.

Har fortfarande lite ont i ryggen sen min olyckshädelse i Hovfjället i helgen. Eller rättare sagt, Emma är en kladd...
Jag och Victor var ju där i lördags och vi byggde ett hyffsat stort hopp i Hovfjället. Så när vi hoppat en gg och vi står där upp inför ansatsen så drar Victor till med "Vi gör bakåt då?" Så sagt och gjort. Han åkte först, fick lite bakåtlut men duktig som han är på skidor så landar han den lätt och åker sedan vidare och väntar på mig lite längre ner.
Och nu var det ju min tur, åkte mot hoppetoch det känndes ganska bra i luften men sen helt plötsligt så känner jag hur jag inte riktigt hinner runt och spetsarna tar i marken och jag gör en, ja vad ska man kalla det? Plask. Ryggen trycktes i alla fall ihop och jag tappade luften och tjing tjong så var det. Kan ju även nämna att jag åkte på 174 cm långa skidor när jag för annars alltid åker på 161 cm så kan ju ha varit något av de som gjorde att de blev ett så fint avslut på de hoppet.
Menmen är man kladd så är man!

Ha de bäst :D Köpt presenter nu och lovar att de ä dyyrt när de ä jul, men de ä ju i och för sig värt varenda krona ;) <3

//SEO


Första 7:an :D

Idag satt den, på mitt 4:de försök i livet så landa ja äntligen en 720 på skidor. Skön känsla får man i kroppen när man sätter något som man aldrig har satt förut :) Plus att man får adneralin så man skakar bara för att man rädd för att ramla och slå sig. Men de gick ju bra :D



Det var alltså åkdag i Tandådalen idag med skolan och kan ju lova att det är ungefär perfekta förhållanden i backen och hoppen nu. Har ju snöat ganska mycket ett tag nu och sen så pistar man de så blir de, ja MUMS!
Efter lunch så drog klassen till Hundfjället och vi körde lite offpist bortanför väggen typ. 60 cm puder eller om till och med var mer. De typ "poffar" när man åker och den känslan ä ganska så mäktig :D Underbara 3 åk fick ja där innan de va dags att dra hem.
Lyckades även träffa en gran på väg ner för mitt andra åk i offpisten. Det gjorde lite små ont :/ Fast är man kladd så är man...

Imorrn så blir de att dra till Hovfjället med Victor :) Vi ska bygga ett feting hopp och försöka oss på lite nya trick. De blir nog bra. Men sova blir de för mig nu. Ha det bäst allihopa :D <3

Imorrn får ja träffa Thomas ockås :D:D <3

//SEO

Puuuuuder <3

Tjholahopp.
Sitter just nu och jobbar Histora, lr? Nej de gör jag inte för det orkar ja inte göra just och och för det andra så är ja redan klar med det ;D Så tänkte att jag kunde skriva lite blogg eftersom det var ett tag sen.

Det har blivit lite gött här uppe i Dalarna nu för det har kommit en heeel del snö. Puss på de kan man bara säga, glader blir man. Så igår så tog jag ledigt ifrån historian, svenskan och tyskan och fick lite hemuppgifter så man kunde åka upp till sälen och åka lite PUDER! Och shieet vad det var helt underbart. Vet inte om jag har åkt så sköna puder åk nån gg i mitt liv? Det enda man kan klaga på var väl att jag har lite smala skidor så man typ höll på att göra framåtkullebyttor för de tog tvär stopp var och varannan meter när skidan råka skära lite för djupt i snön. Fast de hände ju bara en gång, att de blev en framåtkullerbytta alltså ;D
Det var snö upp till knäna på vissa ställen. Eller nästan överallt. Det var så sjukt mycket snö :D Och det ska man ju inte klaga på.

Ikväll blir de en filmkväll med tjejorna och Mamma mia :D

Nej nu står håkan och klagar pusshej

saknar thomas :$

//SEo

Sommar till Vinter på 1 timme

Idag gick jag som vanligt upp vid 5 tiden. Åkte till busstationen vid 6 och hoppa på bussen till värnäs vid kvart över 6.
Vänta typ i värnäs en kvart på Kocken Kenneth och när han kom så bar de iväg till Malung. Och på vägen så blev de mer och mer och mer snö.
Så när ja kom till Malung var de Vinter medans de hemma i Torsby är sommar, eller i alla fall höst :) Puss på att jag har flyttat hit! För nu får man äkta svenska vintrar med minusgrader och snö. Riktigt redit gött de :D

Längtar tills fredag då vi har åk dag för är rätt så pepp på att dra upp och åka nu! Vill sätta den där 720:n

Hovfjället öppnar till helgen också, rätt mojs de med. Och jag fick mina turkosa täckbyxor idag ifrån Westbeach, de var feta :D

Puss, saknar dig thomas <3

//SEO

Thomas :$ <3

Det finns då ingen bättre än du! Tycker så mycket om dig min pojk :)
Kommer sakna dig så himmla mkt i veckan, hoppas den går fort bara! Var helt mys och underbart igår som vanligt :D, Var verkligen gött att vi fick träffas igår annars skulle ja ha saknat ihjäl mig. Är så glad att jag har träffat en sån som dig :) <3

 puss på diig! <3

//SEO

RSS 2.0