:D

Hej hopp lilla världen. Nu är jag åter hemma i trosby fast de kommer jag inte vara så länge till för ska till Norge med släkten snart. Vi ska typ äta kräftor och ha det mysigt :D Så ngt att se fram imot där alltså :P

Idag vakna jag inte så härligt heller. Vakna typ halv 9 för att jag var super kissnödig så då måste man bara gå upp och sen dess har jag vart uppe. Men de kanske va bra ändå för hann och duscha och så nu innan vi drar. Tror vi åker runt 10.

Menmen, ja vill ha ny BLOGGDESIGN nu :'( men har inte tid nån gg...
Aja. puss hej jag vet att jag har en helt värdelös blogg just nu för tillfället men jag har inget att skriva om. Eller skolan iofs men de kan vi ta nästa gg. ;D

// SEO

Norge till helgen

Idag så åker jag hem till Torsby igen. Åker typ halv 5 och är i torsby nånstans vid 6 tiden. Ska åka med Annika till Värnäs och sedan ta bussen där ifrån som vanligt!
Mm, igår så sov Emma och Lisa hos mig och vi såg på en kepig film vi hade hyrt från Ica :D Så de va ju trevlanss.

Vet inte riktigt va ja ska skriva just nu, sitter på en av skolan datorer som är seeeega. Eller i alla fall internet så dröjer väl typ 10 minuter att ladda upp de här inlägget skulle ja tro x)
Menmen, imorrn bär de av till Norge också. Eller i dag? Jag vet inte riktigt vilken dag men ska i alla fall dit i helgen och de ska bli riktigt skönt att komma och bara ta det helt lungt några få dagar.

Men ska dra nu ja :) Har en "super" rolig engelska lektion framför mig... Eller inte så kul kanske men de måste ju göras. Så Ha de SUPER allihopa så ska jag försöka ändra min design på bloggen på sönda kväll om ja hinner.
Pusshej

//SEO


Datakunskap

Hej.
Förlåt att det inte blir så mycket skrivade när ja är i Malung men hinner inte med. Eller har inte tillgång till dator rättare sagt.

Men nu har jag i alla fall Datakunskap och allt är bra här. Ikväll ska Emma och Lisa sova hos mig och vi ska äta go mat och se på film tror ja ;D Och imorrn ska vi upp och gratta Victor som fyller år. Så fullt upp.

Till helgen tror jag det bär av till Norge Svullrya en sväng med släkten och det ska bli mysigt.

Men måste plugga nu.

// SEO

Första helgen hemma

Förlåt att jag är så seg på att skriva blogg nu för tiden, men finns så mycket annat än att sitta vid datorn. Så har inte riktigt blivit av.!
Och sen har jag inte orkat ändra min blogg design ännu, tror inte det kommer bli av denna helg heller. För har inte tid helt enkelt.!

Igår så fyllde Mamma 45 år. Då kom släkten hit och vi sjöng singstar och åt tårta hela kvällen. De va lite mysigt :) Hon fick en jönsson ligan box av mig och broder med 5 filmer så tror hon blev glad av det :D Och sen var ju hon och Kicki (min faster) helt klart bäst på singstar. xD

Vet inte riktigt va ja ska skriva. Eller kan ju berätta att det kommer nog bli så att jag kommer byta lägenhet nu till veckan. Eller att hon som bor med mig flyttar ut. För hon ska bo med en annan som heter Fanny och jag kanske ska bo med en hokey tjej ifrån Norge som går 2:a året. Men det kommer märkas om jag byter eller inte för dee kommer jag ju skriva här.!

Men ni får ha det bäst! och så ska jag försöka skriva nån gång under veckan om jag får tid på 744;an.

ha de bra!

//SEO


Läger imorrn!

Japp igår va mamma och syster yster här och tog me lite grejer. Tpy tv, ps2, spegel (fast den fick vi aldrig upp på väggen för väggen var för hård!) och sen gitarren :D Så har lite mer att göra här nu.

Idag så börja vi 10 och vi gick dit och lyssna på typ matsals gubben han berätta massa regler och om frukost och middag och grejer man kan få där! Sen åt vi lunch och efter den drog jag och Emma och Lisa hem till mig och spela lite GH. Dom ägde på de :D alltså!

Typ vid 1 så skulle vi ut och springa så sprang ett spår i skogen på 7,2 kilometer och de va jobbigt :/ De gick upp och ner HELA tiden. Så jaa, lite små jobbigt. Men den antar jag väkl att vi ska springa typ as många ggr såatt lika bra att vänja sei!

Aja läger imorrn i Lindvallen. Ska bo med ett gäng tjejer och känner ingen av dem såatt, jaa. lite pinsamt med de går :D
Ha det bra! Pusshej<3 BTW fixar bloggen när ja kmr hem till helgen :D

// SEO

Malung är mojs :D

Japp snart är första dagen i malung avklarad då alltså :D Eller ska man kalla de så? Aja de har i alla fall vart riktigt bra!

Började i morse, kan ju säga att ja sov inte så mycket för har varit rätt så nervös kan ja lova!
Det läskigaste var nog att gå helt själv till skolan i morse! Det var riiiktigt läskigt! Men de gick då bar ändå. Sen så gick man till Aulan och sen följde man efter lärarna och sen gick man till Orreskogen eller vad det hette?
Där så "bekanta" vi oss me klassen och gjorde typ massa olika grejer som att hoppa på backar och grejs..!
Menmen, de går i alla fall 2 andra tjejer på regional också så de ä gött att jag inte är ensam för de skulle ju ha vrt lite läskigt. De heter i alla fall Lisa och Emma :) Så Emma får vi kalla Rick eftersom hon heter Rickardsson i efternamn (Y)

Aja de har i alla fall vart gött. Annars har jag ätit risgrynsgröt och tittat på tv typ hela dagen för de har regnat. Sen ikväll ska ja utforska byn lite :)

Ha de bra!

// SEO

Snart är de byebye Torsby



Imorrn bär det iväg, imorrn börjar det stora äventyret, imorrn börjar mitt nya liv.
Ja imorgon så åker jag alltså till Malung. Åker nog nån gång på eftermiddagen med Mamma och Pappa. Vi ska försöka göra lägenheten lite mer beboelig, eller hemtrevlig med andra ord! Och ja, det känns faktiskt riktigt bra. Visst det är väldigt pirrigt att åka iväg från allt man vet och känner men samtidigt så är det nog väldigt nyttigt att komma i en ny miljö där allt är nytt! Det enda som jag verkligen verkligen hoppas på är att jag kommer trivas med den jag kommer bo med. För annars kan de ju bli lite jobbigt! Men det går nog att lösa fint ändå om de skulle vara så!

Nu idag så har jag vart iväg på loppis i Torsby med Mamma och Pappa. Vi köpte mattor, en tak lampa och lite annat smått och gått till lägenheten. Lite billigare att köpa på loppis än nytt :D
Efter loppisen drog jag och pappa och handlade lite proviant åt mig som makaroner, spagetti, mos och lite andra torrvaror. Sen åt vi och resten av dagen trillar bara på. Fort som attan! Men lite är det ju kvar ännu.
Nu ska jag nog börja packa kläder och allt annat som ska med. Så, ja... Ni får ha det riktigt bra så ska jag försöka skriva lite imorrn. Men sen blir det nog klent med blogg ett tag.

Pusshej!

//SEO

Shoppashoppashoppashoppaa

Japp i två dagar i rad har jag nu shoppat me Mamma på torsby rätt så mkt :)
Har köpt massa saker till malung och de har blivit lite dyrt tkr ja. Men de är väl nödvändiga saker såatt de ä så de kostar!

Igår var de borta match i Degerfors (fotboll). Och vi vann med 1-0. Jag stod i mål och det var nog min sista match den här sesongen. Eller för alltid? Det vet man aldrig.. Menmen.

Vet inte va ja ska skriva. Ska ut och springa sen och sen har jag inga pengar på mobilen.. Inte bra.:!

// SEO

733-2 My New Home


Titta Vicki jag fick nästan till en planet ja me :D
Gjorde bilden i photoshop för hade lite tråkigt..

Ja idag så har jag alltså varit i Malung och träffat klassen och tränare och hela alltet!
Vi samlades på skolan kl 11 imorse och har sedan vart där i princip hela dagen. Kom hem runt 7.
Det som hände var väl att tränarna berättade om sig själva och vad som kommer hända under de kommande åren och sen så va de lite skolskötersker och allt annat sånt! Menmen..!
Klassen verkar kul :) De enda som ä lite läskigt är att jag är helt ensam tjej i just min klass men de finns en snowboardtjej som kommer gå HP-programmet men jag har inte listat ut vem de ä ännu!
Alla andra pojkar verka också bra så de kommer nog bli nicenice!

Sen efter vi hade pratat om allt och de hade visat runt så åkte vi till lägenheterna/elevhemsboendet och kollade. Och jag fick lägenhet 733-2. Och den kommer jag dela med en tjej ifrån Sälen eller Lima tror ja? Hon skulle i alla fall gå HR, fast jag har inte träffat henne än så de kommer bli lite läskigt :O
Menmen, lägenheten såg fin ut! Det var stort och bra! En hall, ett kök, två rum (ett till mig och ett till den andra) och sen en toa och så klart ett vardagsrum så de tycker jag ä stort iaf :D Så på söndag drar jag mamma och pappa upp och fixar iordning lite granna. Det är ju redan möblerat men det är mycket som ska fixat i alla fall!

Japp... På måndag börjar alltså i Malung kl 08:55..! :O Nu är de som att jag börjar ett liv. Så ja. det är bara att hoppas på att det kommer gå bra. Det känns bra i alla fall så de kommer säkert gå fin fint!
Och just de ja. På onsdag (nästa vecka) så drar min klass iväg på läger i tre dagar i lindvallen. Så vi ska lära känna varandra. Mycket att se fram emot :D
Och imorrn ska jag klippa mig.!  Ha det bÄST

// SEO

Vattenpulka :D

Årets första och antagligen sista vattenpulka åk var då gjort!
Ni som inte riktigt hängde med på vad jag nyss skrev så kan jag ju förklara lite.
Man har alltså en båt! Och sen en pulka som är lite förstärkt, annars kommer den gå sönder kan ja lova! Sen tar du ett rep och binder imellan båten och pulkan. Sen ä de bra att ha någon i pulkan och sen en som kör båten.
Sen ä de bara att åka :D Och kan lova att de ä kul. Om du tröttnar på att bara åka och ligga i pulkan kan man försöka att ställa sig på knä. Om det är lätt så kan man tästa med att stå i pulkan, vilket är ganska vingligt! :D Om du ska tästa att stå så kan de va bra att binda ett kort rep i pulkan så du kan hålla i dig :D

Wheej, de ä kul att åka pulka bakom båt kan ja lova. Fast idag så var de kanske lite för kallt i vattnet. Kommer säkert bli sjuk en 8 veckor nu efter...
Men men, var i alla fall iväg med Victor förut och åkte och de va riktigt skojj :P

Annars har det inte hänt så mkt. Har tvättat mopeden och fixat klart ID-kortet för fick tillbaka bilden på det förra.

Imorrn är de MALUNG :O

// SEO


Pojkar stökar ner!

Ja förut idag så var Eddie och Marcus hos mig och såg på film. När de kom var rummet fint och "städat". När de gick kan man väl säga att det verkligen inte var det. Och de som är värst är att jag inte har tatt reda på det än :)
Menmen jag va med på lite kuddkrig jag med så får skylla mig själv, va iaf kul ;)


Lite stökigt vart de :P

Va på golf i morse också med Anton och Pappa. Mamma var med också men hon spelade inget utan gick bara med. För mig kan man väl säga att det gick käpprakt åt helsike med golfen idag. Haha, menmen kanske bättre lycka nästa gång!
Åt på golfrestaurangen efter och det var riktigt god mat. Nån Grillmix och några olika gratänger till! Efterrätten bidde en magnum classic och te.

Senare kom Eddie och Marcus och de vet ni hur de gick. De åkte hem precis när de regna som mest tror ja. Duktigt!
På kvällen gick jag ut och sprang. Sprang till Valberget gjorde lite olika övningar upp för backen och sen så drog jag hem igen och nu sitter jag här. Och nu ska jag ut och städa efter pojkarna.
Så ja, det var min dag idag. Ni får ha det bara bäst. Och vet ni? Imorrn är de bara en vecka kvar tills skolan börjar :O

// SEO

Jason Mraz - Details In The Fabric



Älskar den här låten just nu! Love på den. Verkligen värd att lyssnas på!


Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling all your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
But, if it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

And hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your own name
And go your own way

And everything will be fine
Everything will be fine
mmmhmm

Hang on
Help is on the way
Stay strong
I'm doing everything

Hold your own
Know your name
And go your own way
Hold your own
Know your name
And go your own way

And everything, everything will be fine
Everything

Are the details in the fabric
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling?

Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing.

Yeah everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Hold your own
And know your name
And go your own way

Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic
Are your thoughts results of static cling? (Go your own way)

Are the details in the fabric (Hold your own, know your name)
Are the things that make you panic (Go your own way)
Is it Mother Nature's sewing machine?

Are the things that make you blow (Hold your own, know your name)
Hell no reason go on and scream
If you're shocked it's just the fault (Go your own way)
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Hearts will hold

Fläsk, potatis och löksås

Idag så gick jag upp typ 5 i 10 och åt frukost och hade de lite mysigt me melodikrysset med mamma. Fast öven om jag inte kan så mycket så gick de ändå!
Vi åkte ner och handlade och jag fick övningsköra den nya bilen, lääskigt men kul! :) Vi handlade mat och sånt och sen åkte vi hem och laga mat. Fläsk potatis och löksås och det är HIMLA gott kan jag lova. Till efterrätt så slängde jag ihop en kladdkaka och den va också god :)
Efter de va de behövligt me en joggingrunda så sprang runt sirsjön :)

Vet inte riktigt va ja ska skriva :D Imorrn så ska jag nog golfa me bror och pappa på morgonen sen vet jag inte. Ta det lungt och träna tror ja.

Aja ha det bra =) Pusshej

// SEO

GH nördar ä vi allihopa!

Oj oj oj nu är ja gaaanska trött på GH. Har vart hos Toni princip hela dagen och vi spela rätt så mkt Guitar Hero. Lite sliten i ögat är jag nu. Men de va kul ändå :)
Ja som sagt var har jag varit hosToni hela dagen, vi spela Gh, trixa me fotboll och åt mat och åkte moped och jag vert lerig =) Haha, aja de va kul i alla fall, Synd att du ska åka hem tillbaka till Idre nu bara :/



Tog oss en sväng till Tuva med mopeden och där var det mysigt =)

Nej se på One Tree Hill nu, har bröjat om på 1 sesongen så har lite att göra. :)

Ha det bäst, Malung på Tisda :D 

// SEO

New car fast Punka

Nu har mamma köpt sig en ny bil. Och den ska hämtas imorgon. Tycker den var riktigt riktigt fiin jag! Det är en Nissan Almera Sport av årsmodel 2002. Den är typ grön metallic men ja tycker den ser blå ut jag :)



Aja över till det andra i rubriken då. Alltså punka. Det var så att jag tog min moped och åkte till fotbollsträningen i måndags och jag kände att mopeden gick så där jätte segt. Hmm va kan de va undra ja på, den gick inte direkt stadigt på vägen heller. Så när ja kom fram så kolla ja lite och då visa de sig att de satt en järnflis i mit däck som var ungfär 3 mm tjock. Jippie! Så de va nästan inge luft i däcke men kom hem till slut. Och nu håller pappa på att laga däcke. Eller nej, de kommer bli ett nytt bakdäck tror ja. För de ska ändå bytas vid 500 mil och ja har åkt drygt 420 så lika bra :)

Igår så fick jag äntligen träffa Malin också :) Jääklar så länge en de va ja umgicks med den männsikan! Riktigt kul var det. Sov över där också. Sandra va också där och de ä trevlanss de me!
På morgonen åt vi frukost och Malins hund kissade på golvet (igen). För de gjorde den typ 4 ggr på kvällen innan också. Men Fia (hunden) är typ bara några månader så de kan den inte ro för :D halt go ä den förrästeen!
Sen efter frukosten drog vi till gymmet och gymmade kanske typ 2 timmar? Ganska länge i alla fall och de va gött att få träna. Har inte kunnat varit och tränat nu på ett litet tag så va gött!

Och nu ikväll var det fotbollsmatch mot Arvika och vi vann med 11-0. Jag stod i mål och kan väl säga att det nästan var nada att göra där. Men pusshej sov gott hela alla ihopa. Nu ska ja se på WEEDS!!!! <3

// SEO


SommarÖPPET! :D

Hej hopp gummi snoåpp nu ska jag försöka börja skriva lite mer i min blogg igen. Inte för de ä så många som läser den men va fan, något ska man ha för sig på dagarna!

Det är ju så att jag kommer att gå i skola i malung nu till hösten och man kan väl lätt säga att Jag börjar bli lite smått nervös för det! För jag känner ju ingen där. Och sen ska jag bo med någon som jag inte alls vet vem det kommer att bli.
Aja den 12:de Augusti ska jag i alla fall vara på plats i Malung med föräldrar och det är något möte med tränare och klassen dåe. Så blir nog brabra!


En backflip i Vintras va lite gött! Hoppas snön kmr hyffsat tidigt iår ;D

Köpte en micro i förrgår btw! På loppis i Granevik, den kostade igentligen 150 kr men min mamma va lite duktig och årutade så fick den för 100 kr så tyckte de va ganska billigt ja. Va en liten buckel på den men de ä väl ingen som ska komma och kolla på den? Så de gör ju desamma..!

De senaste dagarna har de väl inte hänt så mkt? Vi har fått iordning båten kan jag väl berätta! Och jag är nästan lite stolt över den! Fy fan ser ju nice ut :D Glader ä ja över de, men tyvärr så har de ju varit lite pissigt väder nu några dagar så har inte kommit ut på sjön ännu. Men de blir de nog till veckan.!
Sen så har typ en gammal kompis ifrån Idre kommit till Torsby, TONI heter han och de ä väl trevligt att träffa han igen. Tjalla.
Sen så va Eddie och Marcus här igår och tittade på en halv film men sen blev de för hungriga så de åkte hem. Pojkar,pojkar...

Och SEN så vill jag ändra min blogg men de får bli när jag kommer till Malung och har skaffat dator.. Vilket kanske blir i oktober nån gång? Så ni får stå ut med min design liite till. Hoppas ni orkar?

Nej pusshej skrev liiite i alla fall.

// SEO

RSS 2.0