Sommarstängt

Min blogg kmr nu och har vart ett tag att vara sommarstängt återkommer typ 12 aug eller något..! :P Pusshej ha de nice alltså !

// SEO

Príck 08:00





Ja, eller kanske lite över 8 stog jag och pappa på golfbanan i morse. Jag kan lova att jag var trött! Har inte gått upp så tidigt sen jag jobbade så var lite jobbigt trött. Men kan ha berott på att jag verkilgen inte kunde somna inatt. Det var en som en bastuu i min stuga så fick gå in till slut. Så somna runt halv 3 tror ja.
Golfrundan varade ca 2 timmar och det gick väl sisådär. Sänkte mig med en poäng iaf så får väl va nöjd. ^^

Idag ska jag nog bada, eller inte nog. Jag SKA bada för de ä så jäkla varmt ute! Tänker det är lätt 30 grader. Men man ska inte klaga på det härliga sommarvädret inte :)!
Annars vet ja inte riktigt va som kommer hända idag. Det beror lite påe. Men ni får harre bra. Pusshej

// SEO

Kvällsdopp i Vassjön

Mamma och jag bestämmde oss för att ta ett kvällsdopp i Vassjön ikväll. Och man kan väl säga att det var ganska fint där! Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder så ni får se =) Tyvärr så kom vi lite sent till solnedgången men jag tycker ändå bilderna blev nice!





Blev mer bilder än så :) Men tycker det räcker så.
Ha det bäst allihopa!

// SEO

MALUNG!!!

Det kommer bli att jag går i Malung :D Tro det eller ej men så blir de!! WHEEJ!

Idag blir det bading :)

Alltså jag ska nästan skämmas :$ Jag, som inte är direkt badkruka har inte badat på hela JULI :O Tänk er. De ä liksom nästan en hel månad utan att jag ens har doppat mig en gång i sjön... Nej nu får de bli ändring så idag åker jag och badar :D För idag är det verkligen VARMT ute kan ja lova! Nästan 30 grader skulle ja tro.
Hoppas bara båten blir klar snart så vi kan dra ut och åka lite vattenskidor. Menmen, ni får ha de bäst!

(Malung är ännu inte bestämmt :S Och lappen ska va inne imorrn. Hmm hur blir de här?)

// SEO

Idag ska det bestämmas.!

Japp idag bestämms om JAG Sofia Emma Olivia Dahlström får åka till Malung och gå Freeride gymnasium eller om jag ska gå Natur i Torsby. Wish me luck.

Tjaaao vet inet va ja ska skriva. Ska dra och kolla på missar och övningsköra nu. Ha det bäst så skriver ja ikväll igen :D

// SEO

Fields Of Gold

Eva Cassidy's Fields Of Gold.




You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold
We'll walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
As you lie in fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold
When we walked in fields of gold


Underbar låt! Får mig nästan tårögd :| Värt att lyssna på!

Fields of Gold

En mycket bra låt av Eva Cassidy. Tror inte hon har skrivit den från början dock. Men men en låt som är riktigt bra och den går utmärkt att spela gitarr till. Eller, det är nästan bara gitarr i den. =) Kanske inte en nybörjar låt? Vet inte vad ni tycker. Men dröjer väl ett tag att träna in.
För mig har det tatt ungefär 1-2 timmar vid datorn. Och nu går den hyffsat att spela :)

Här finns den att hämta till Guitar Pro http://www.tablatures.tk/download.php?id=MjA4Mjk=

Guitar Pro 5



Vissa tabs som jag kommer lägga upp på den här sidan kommer vara i sådana filer att man måste ha Guitar Pro för att kunna använda dessa.
Det här programmet skaffar du lättast på http://www.guitar-pro.com/en/index.php där man kan tästa det i 30 dagar. Efter det måste man köpa programmet. Men om ni vill komma igång med ert gitarrspelande (gäller tabs inte ackordspel) så är det ett väldigt bra program som jag verkilgen rekomenderar.

Vet ni..?

Vet ni en sak? Att den här veckan är ganska speciell. För det är så att den här veckan ska det bestämmas. Bestämmas om jag ska få gå i Malung, eller om ja kommer bli kvar i Torsby. Vad tror ni?
Själv så har jag ingen aning. För ena sekunden verkar de nästan som mamma kan låta mig gå där och sen i nästa så ä de som jag inte får de. Så har ingen aning. Aja, det kommer märkas om jag får eller inte. Ska skickas in senast onsdag i alla fall.!


Tkr nästan om min mobilkamera sometimes!

Igår körde jag bil ända till Morfar (typ 4-5mil) sen så till Mormor (1 mil). Va nästan lite kul :D Och snart ska jag nog iväg och köra igen :P Skit kul att köra tkr ja de ä. Haha fast är inte direkt duktig än.

Var nästan duktig och gick 10 idag och sen gick jag ut och sprng vid 11. Händer inte så ofta att ja går upp "så tidigt". Brukar vanligtsvis vakna runt 12-1 :$ Inte bra!
Vet inte va ja ska skriva. Händer inte så mkt just nu. Ska nog ner och lämna in båtmotorn på service sen. Det är nog de enda idag...

Eller nej just de. Fotbollen börjar idag :D <3

Ha de bäst people <3

// SEO

Hos Morfar och Anna-Lisa

Hej!

Vaknade runt halv 1 idag vilket var ganska skönt att få sova lite. Men skulle nog ha sovit längre men som tur va så blev j väckt av ngn som skickade sms. Minns inte vem menmen :)

 Under dagen så har det inte hänt så mycket. Eddie och Marcus kom en sväng och spelade Buzz, men blev inte så länge för skulle till Morfar. Och här sitter jag nu. På hand bärbara LG dator :) Pappa och han har nyss fi´xat iordning tv och internet här s de ä nog bra!
Själv så har jag och mamma tatt en sväng till Mormor förut och kollat till henne. Jätte kul, kanske inte.

Vet inte va ja ska skriva. Dagen har gått fort och jag ä nu jätte trött och kommer sova i bilen på vägen hem kan ja lova. Pusspuss hej nu ska ja äta kvällsmat här,..

// SEO

?

Hej världen hej allt, jag har tråkigt!
Ja vill ha en bulle men orkar inte åka till Jonatan. Lat är jag! :P

Nej men vet inte vad man kan göra? Någon som har något förslag??

// SEO

PS: Jag vill till Malung! DS

ÖVNINGSKÖR!!!


Övningskörning på G!!

Hej hopp, nu ä Emma ute i trafiken men den här gången med BIL! Så om ni ser en vit polo så kanske ni ska ta och sakta ner och fundera på att åka därifrån för då är de antagligen jag som är ute och kör :)

Skit kul är de att köra :D Har typ bara fått kärringsstopp 10 ggr eller ngt. Haha :D Aja, de går i alla fall. Fick köra till Torsby typ och sen till golfrestaurangen. Ska nog snart ut och köra lite mer tror ja :P Så de blir skit kul de! mums!

Idag gick ja inte upp förens 11 va gött att sova kan ja lova<3. Sen så vid 12 så åkte vi ner och åt på Taurus (stavning?:S), var i alla fall skit god mat! Sen har de vart golfrestaurangen och druckit kaffe och kollat på lite golf. Vet inte vad som mer kommer hända idag men lite grejer säkert.
Och just de! Fick presenter förut också av mamma och pappa. Och fick pengar, smycke, suduko tidning och väckarklocka :) Så tack för det<3

Nej ut och köra blir de nu! Pusshej och ha en bra dag!

// SEO

Bärbardator? mhm!

Ja gillar bärbaradatorer jag. Och skulle gärna vilja ha en kan ja lova! Så snälla mamma pappa kan jag inte få en i födelsedagspresent *blink*blink* (A) :D




Idag gick ja golftävling med pappa och de gick väl sisådär föross. Jag sumpa typ 2 hål och sen så blev de inge bra. Men i alla fall kom typ 11 tror ja så får väl vara nöjd ^^
Annars har det inte hänt så mycket idag kan ja säga. Åkte och åt på kollsbergs hembygdsgård. Motti och Fläsk :P Ganska mätt blir man på det kan jag säga er! Behöver ingen mer mat på en vecka nu :)

Och imorrn, ja du. Kommer väl vakna och tänka. Idag fyller jag år vad händer då? Men kommer nog inte hända så mycket för mamma jobbar och pappa skjutsar Atnon (min bror) till Gardemoen flygplats för han ska till London imorrn. Så ja, kommer nog inte hända så mycket. Ska försöka komma ut och övningsköra lite iaf ;)

Och nu snart ska ja ut och kuta. Så ha de bäst PEOPLE! mojs på er! <3

// SEO


Länge sen nu ni!

Hej :)
Var ett tag sedan jag skrev blogg nu. Eller i alla fall typ 3 dagar? För de har varit så att vi har varit utan internet ett par dagar så jag har inte kunnat skriva. Igår kunde jag dock ha skrivit men då orkade jag inte.

Vad som har hänt är väl inte speciellt mycket?
Pratade om Malung med Mamma och Pappa i måndags kväll och vi kom inte fram till något för mamma är inte säker om hon vågar släppa i väg mig. En sak är i alla fall klart och det är att jag verkligen vill gå där. Får se om det blir så eller ej. Det kommer märkas snart eftersom vi måste skicka in svar till skolan nästa vecka =)

Båten har fått matta och lite annat dol i sig. Så den ser riktigt fin ut nu. Bara kapellet kvar så om ett par veckor så ä den klar för sjösättning :D Då blir de vattenskidor kan ja lova. Och om ni vill åka så är de bara att slå en pling till mig. [email protected]!



Annars så tränar jag. Försöker att träna 5 ggr i veckan nu. Springer Mån,Ons,Fre och tränar på gymmet Tis,Tor. Så idag har jag alltså vart på gymmet :) Har ju fått tränings schema ifrån Malung så... Ganska drygt att springa är det. Men man får bita i.!

Kärleken står still och det får den göra nu tror ja!

Ja skriver väl mer imorrn eller sen senare idag. Beror lite på. Puss på er alla för nu ska jag ner till Torsby och äta mat med Mamma <3

// SEO


Grattis Mormor 85 år!

Idag har dagen bestått av största delen av att jag varit i stöllet (björkenäs) och druckit kaffe och bitit på en sur jordgubbe eller två. Mormor Karin fyllde nämligen 85 år. Så ja. Familjen + Robin (Syrrans boyfriend) åkte dit och va där helt enkelt. Och ja, de va väl trelvigt. Synd att det ska va så "jäkla" mycket knott där. Kan inte gå två meter utan att man får 100-tals myggor på sig...
Tog senare en sväng upp till busjön och kollade lite vid sjön och mådde gott :)

Nu är Eddie och Marcus här och det är VARMT och jag är HUNGRIG men livet ä bra ändå.
Imorrn ska jag prata med mamma och pappa och om Malung och bestämma det. Så viktig dag imorrn alltså.!! Men skriver mer om hur det gick imorrn. Pusshej ligonsvejs

// SEO

Yeasyeas!

Hundarna kom tillbaka igår kväll :) De hittade dem på parkeringen vid oleby (jämt där min farmor bor). Så de va bra att de gick bra till slut. Läskigt om de hade vart borta  än :S

Och vet ni :O Jag har funnit mitt HEADSET :D YES! Gött var de! Det var helt konstigt för där jag hittade dem hade jag letat typ tusen gånger efter det. Men helt plötligt nu så fann jag det av en slump. :) Gött att ha de tillbaka vill ja lova!

Idag kommer det bli att jag åker och kollar på Dragracning med familjen på flygplatsen. Har nyss vart på gymmet och dagen har inte det finaste vädret men allt går farmåt och livet leker? Kanske lite i alla fall :)

Jag tycker i alla fall att Malin kan komma hit och leka nån daa. Så nu får ja ta och farga henne. Ha de bästas allihopa ute i världen och kom ihåg att vara försiktiga ;D

// SEO

Kom tillbaka :|

Fick nyss reda på att hundarna i Lellberg hade rymt :| Alltså Carmen och Atlas och de är mina kusiners hundar. De har varit borta sen typ midnatt igår :S Hoppas verkligen de kommer tillbaka! :'(

Idag kommer det nog inte bli så mkt annat än BÅT och sen kanske det bli att jag går ut och kutar när de bli lite kallare ute :) Blev ingen träning igår eftersom jag var hos mormor hela dagen. var lite små drygt men de gick. Kom hem runt 23 tror jag. Så Malin kom aldrig och röjjde :(

Japp vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, jag har tänkt på Malung en HEL del.! Och jag tror verkligen att jag vill gå där! men måste verkligen sätta mig och prata med mamma och pappa snart. Tar det imorrn tror ja.
Nej båten nu. Ha de bra :) puss<3

// SEO

Godmorning sunshine!

Gick och la mig vid 9 igår :S Men de va behövligt för var helt ihopsäckad av trötthet! Kunde knappt sitta vid datorn utan att ögonen föll ihop. Men va skönt att sova. Sov till kl 10 sen gick jag upp. Dagarna blir så himla mycket längre när man går upp lite tidigare istället för att ligaa och dra sig till halv 1 som jag brukar!

Aja, tästade att kuta ett av träningsgrejerna inför Malung igår. Det var typ 20 snabba steg 20 jogging steg, 40 snabba steg 40 jogging steg. Och så gjorde man så ända tills man kom till 120 steg. Sen så tog man och gick neråt tills man var vid 20 igen. För mig var det ganska jobbigt eftersom ja har så himla dålig kondis nu. Men de ska de bli ämndring på.
Efter den grejen så var de att man skulle öka efter varje minut man sprang. Så säg att man sprang sakta först en minut och efter 5 minuter så skulle man springa max. Sen så skulle man springa så man kom ner tillbaka där man var igen. Jaja de va i alla fall jobbigt!.

Får se om jag hinner till gymmet idag vilket är tveksamt eftersom jag ska upp till Mormor i Björknäs! Haha, länge sen jag var där nu. Typ över 1 år sen :S Blir väl lite kul och se mormor för en gångs skull också. Fyller 85 gör hon snart också :P Så grattis till henne :)

Japp ikväll kommer Malin och de blir nog röjj.
Pusshej harre nice ;D

// SEO


Alltså någon som vill sk8:a? :$

Jag har typ en absolut sk8ar lust nu ja! Ngn som vill med lr :) Har nog aldrig fått de förut typ tror ja men vill verkligen nu. Får gå ut och åka ett tag sen så går de nog bra :)
Synd att de ä så fååå tjejer som åker alltså. Tror kanske det är jag och en till i Torsby? Eller.. Nej tror inte de. Fast vet inte om man kan räkna det som att jag åker längre eftersom jag bara plockar fram brädan typ 2 ggr om året xD
Menmen det kan va lite kul ibland :)


Haha, när ja gick i typ 5:an då. stolt.. inte!

Idag så vakna jag kl 12.34 tror ja. Alltså är de normalt att sova så länge :$ Jag är nog sjuk...! Måste nog börja ställa klockan snart för vaknar runt där varenda dag :O Inte bra inte!
Och sen har jag inte gjort ett piss idag. Ska snart äta och sen får de bli lite sk8 och sen kmr Malin hit :) Mysigt de! Kanske skulle se på en film eller något. Har nog inte varit med dig på nästan ett år :O Nej kan de va så länge sen :O:O I alla fall ett halvår sen! Gött att prata med dig är det i alla fall :)

Nej inte mycket att skriva finns de. Kyss pryss have a nice life. Skriver sen eller imorrn ;D

// SEO

Oj :O

Fick träningsprogram ifrån Malung idag. Jag kommer dö :( Ska ut och springa olika saker typ 3-4 ggr i veckan nu framöver och sen köra styrka på det varenda gg. Trött kommer jag va :(
Det var något som hette en "Bosse". Och det var typ att man gjorde övningar 30 x 2. Men jag orkar inte 30 armhävningar :( Aja träna träna träna får det bliii

Men de går, åker i alla fall och fryser mitt gymkort sen så inte det använd i onödan i alla fall :)
I eftermiddag tror ja att det blir båten. Och idag ska vi fixa matta till den :D Jävlar va fint de kmr bli. Sätte på en list inne i båten igår och va stor skillnad det gör :O Helt amazing :O :D

SOLEN is back också. Det är lite mysigt :) Så kanske blir ett dopp i Fryken sen också.
Nej nu ska jag duscha. Ha det bra <3 puss

// SEO

YEAAASSS!!!

Fick brevet ifrån Malung idag och de sa att jag kom in :) Så nu kommer det bli överläggningar me mammsen och pappsen kan ja lova :D

För övrigt drar ja till Oleby nu och fortsätter med båten :P

PUSSHEJ

// SEO

I'm a guitar FREAK!

I'm yours


Hallelujah

Nadadagarna

Nu har de verkilgen vart en nadadag idag.. alltså, jag har inte gjort någonting. Vaknade runt 12, spelade tv-spel/såg på filmer till typ 18. Sen hoppa ja studsmatta typ 2 timmar me vikke victor och sen så spela ja dator. och sen till slut spela ja poker och såg på film med familjen...

Alltså jag har inte gjort någonting idag.

Kan ju berätta att jag inte fått mitt brev ifrån malung än vilket jag tycker borde komma snart. ? Torsby har jag i alla fall fått ifrån och där kom jag in med lite råge :)
Men de kanske ä mamma som gömmer det för hon inte vill att ja ska gå där... Nej då :) de är de nog inte! Menmen pappa hade i alla fall kollat på lägeheter. Har lappen brevid mig nu. Billigaste som finns är 1 rumochkök från 1370 kr/mån fast de ä bara på 16 kvadrat meter. Så det är nog lite för litet. Men ja tror att ja kommer bo påå elevhemboendet om ja ska gå där. I alla fall första året. De kostar 1700 i månaden och då ingår vatten och el och allt sånt. Så tror de får bli det i så fall..

Nej vet inte riktigt va ja ska skriva.. Skriver imorrn igen :) Ha de nice people.


// SEO

Bloggen ligger på vila

Ajj ajj, skriver inte blogg någonting nu ju. Orkar väl inte. Men ska försöka skriva lite varje dag framöver i alla fall. Får väl se hur de går med deT :p

Händer inte mycket om mina dagar nu för tiden. Var i Norge till på Torsdags och sen så va ja och badade me mamma igår och sen tog ja de lungt. Ohc idag vet jag inte riktigt vad ja g ska göra. Någon som vill åka och bada så är det bara att säga till. Vet inte om de är så fint väder men det är i alla fall riktigt VARTM!!½

Kanske göteborg på onsdag. Får se om det blir något med det. Men i om det är någon som vill haka på så ä det bara att joina. Tror de ä Malin, Lotfi, Eddie och jag än så länge?? Vet inte om de blir ngt men kanske :)

Ska dra in i duschen nu jag sedan till farmor och bada. Pusshej<3


// SEO


Långt hemifrån

Idag så kommer ja åka i den fina blå bilen som är ny lackad och åka hela 5 mil med kusin Robin som chaufför. Vi ska ända till Norge eller Svullrya mer bestämt.
Tänk er igentligen, förr i världen så kunde man inte åka långa vägar hemifrån för då tog det flera dagar. Man gick och gick i stället för att vara lat och ta bilen/båten/bussen/flyget eller vad man nu använder. Om skulle åka till till exempel Norge så skulle det ta nästan en hel dag eller mer för att komma dit? Hur överlevde man på den tiden igentligen?

Jaja jag är i alla fall lat och åker bil :) Kusin fick föresten körkort igår. STORT grattis till han ifrån mig! :D

Nej maten blir kall så pusshej synes/ höres om några dagar då. Eller imorrn kommer jag faktiskt hem så då kan ni få läsa mer :)

// SEO

RSS 2.0