Valborg

Valborg betyder bada i den kalla fryken :D Kallt kommer det bli men traditioner är traditioner och dem kan man ju inte bryta :)

Glömde skriva i förra inlägget att Maximilliam Smith i min klass vann SM bland junior och ett stort grattis till han! :D
http://www.freeride.se/tv/2875/ kolla in intervjun med han.

//SEO

SM åre :)

Nu är jag hemma från min vecka av skidlärarutbildning i Åre och det har varit kanon väder och skit skoj :D Lärt sig en del om skidåkning har man också gjort så nu kanske jag kan lära några att åka skidor iaf :)

På fredan var det SM kval och jag smet iväg runt lunch från kursen för att vara med. Hoppade och gjorde en 540 tail och sen drog jag tillbaka till kursen. Alla tjejer gick vidare till final som var dagen där på så ja :) Dit gick ja.
Dagen efter åkte jag iväg runt lunch också, för att vara med. Men kom lite sent så hann aldrig träna någonting innan själva finalen var. Pirrigt vart det.
Försökte en 720 med grab men överrotera lite granna i första försöket. Andra försöket så tästa jag samma trick igen och var så himla när på att sätta det. Men icke sann icke.
Menmen, kom iaf två:a i SM och det får jag väl vara glad till :) Grattis till Michaela Utsi som vann på sin 720 ;D Men nästa år då du :)

Dator ska jag försöka köpa snart också, ska bara vänta på att den kommer in i lager och den ser ut så här!

Och när jag har fått den så lovar jag att fixa bloggen mer och lägga ner lite tid på att få in lite mer inlägg :)

Ha det bäst och jag saknar Thomas, men imorrn ses vi och det var nästan två veckor sen sist :$ Längtar :D
Bada blir det imorgon ockås :D Kallt men gött! Pusshej <3

//SEO


Skidlärarutbildning steg 1

Nu bär det iväg till Åre på skidlärar utbildning :D Ska bli skojj att få den där utbildningen så man kan börja jobba lite smått som skidlärare :)
Syrran ska gå steg 2 samtidigt så vi kommer nog bo tillsammans på ngt boende som heter blåkullan.



Nu ska vi i alla fall dra och då blir de bye bye torsby i 2 veckor för åker direkt till malung efter att utbildningen är klar på sönda. Kommer sakna Thomas :( <3

Ha de bäst :)

//SEO

Hos Thomas :$

Sitter nu hos bästaste Thomas och myser lite. BLir över här inatt :)
Var nyss nere vid kollsberg och det var skit fint vid vattnet :) FÖrsökte taq lite kort med Thomas pappas kamera men kameran ville tyvärr inte :/ Tråk, men var i af mysigt i bött :$

Nu är dfet slut på åkning i Kläppen också :( OCh jag har skadat mig i benet. Duktiga mig :)

Pusshej :)

//SEO

Vårvädret (Y)

Oj vad jag uppdaterar :) Eller inte, det blir aldrig att man kommer till datorn att skriva längre. Men nu göra jag det i alla fall.

Vädret idag är inte så bra, men har varit super måndag och tisdag. Det känns verkligen att våren är på väg och igår satt jag och läste och solade. Det var mums :)
Kanske kommer dra upp till Kläppen en sväng i regnvädret idag också för Micke är där på besök så man får väl åka och hälsa på han lite. Han kanske ska börja här ju (Y)

En trist sak är att nu är våra åkdagar helt slut :/ Och det suger. Har haft tre prov på 2 dagar nu och det känns verkligen att skolan drar igång. Och det känns både bra och dåligt för man har ju faktiskt åkt så mycket skidor så man nästan klarar sig utan det ett tag :)

Nej nu ska jag nog dra och äta med Lis fis och Emma :) Ha det bäst!  <3

//SEO

RSS 2.0