Salomon Jib Academy FINAL Kläppen

I lördags var det final i Jib Academy i Kläppen, och där var jag :)

Var ett upplägg så att man körde i grupper om 10 och 10 och hade en varsin coach i varje grupp. Jag var med Johan Lilja, maxi var med i min grupp också.
Vi körde lite black line och hade kul typ hela dan bara. Gjorde ungefär vad jag kunde, 720, 540, 360. Räckte inte för att komma vidare då men Maxi kom vidare till Head to Head final. Tyvärr gick han inte vidare och vinnaren av allt blev Simon Ericsson!
Vet inte om jag tyckte att de var rätt som vann eller som gick vidare men han var i alla fall en av de bättre på dagen. Hoppas de går bra för han nu när han ska till Mammoth och köra :D

Imorgon Onsdag är det tävling igen, och då i Stöten. 3:orna har annordnat tävlingen som ett projektarbete och ska bli kul att vara med :)
Sen på eftermiddan drar typ vi alla skidåkare i klassen iväg till Åre, direkt ifrån Stöten. För på Torsdag är det Swedish Open och där ska vi vara med :) ska bli skit skojj :D Längtar.

Nej hem och packa ska jag snart :) Pusshej <3

//SEO


Peppa till NU!

Imorrn ska jag försöka peppa till och köra lite bra i backarna, för har i princip stått still i utvekcling nu i typ över en månad. Inge bra :/ Men är fortfarande lite rädd sen jag frontalkrocka med en annan skidkille i februari.
Aja imorrn får man glömma och försöka satsa istället :) ser fram emot de ska bli kul!

På lördag är de Jib Academy Final också :$ Jag är nervös, hoppas de kommer gå bra bara :$

Imorrn kommer Thomas :) puss på det <3

//SEO

Jäkla Väder?

Vädret den här vintern har inte direkt varit att pussa på. Varenda dag man är och åker skidor så ska det antingen snöa eller blåsa eller att det är så dimmigt så man ser nada. Aldrig kan den fina solen titta fram?
Det var skit fint den första timmen idag för en gångs skull med sol och det var mojs :D Men sen kom det snö och allt blev mindre bra. Menmen tror de har lovat bra väder på onsda :D Hoppas!

Ringde Poc på lunchen idag också, fick prata med någon som hette Sara och hon sa att jag skulle få ett kitt med grejer till nästa sesong :D Typ hjälm och ryggskydd, kanske ngt mer?
Skulle också försöka ta mig ner till stockholm så vi kunde kolla på grejerna och prata lite, får se om de går. Är ju inte i Stockholm så himla ofta direkt :/

Spelade poker med pojkarna och nu sitter de och skriker åt korten de får, sj åkte ja ut dirr, haha :) Inte så bra på de.
Ha de!

T<3

//SEO


En vanlig dag i Stôckholm :)

Igår så drog jag, maxi, linus, jakob, olle, daniel och tränare perra iväg till Stockholm för att var med på en uppvisning med lite rails som anordnades utav vattenfall. Det var ju världscuppen i längdskidor med en bana runt slottet så det var därför det var en sån här liten uppvisning i sidan av. Och vi höll på med uppvisningen när det var paus mellan kval och final i längdtävlingen.
Det var riktigt kul, trots ett lite läskigt inrunn som såg ut som en rutchebana, och tillslut så vart det så att jag och Daniel vann ett 1 års kontrakt med poc :) Och det var riktigt skojj!


mer bilder finns på www.freeridegymnasiet.se :)

På söndag blir det nog hovfjället för försa gången det här året!!! Thomas och familjen blir med på det, mojs! :)

Tack och hej för mig :) <3

//SEO

Skidor 6 dar i rad :D

Första vilodagen på nästan en vecka nu :) Har åkt fre,lör,sön,mån,tis och ons. Men nu torsdag var det skola och tro det eller ej men de var nästan skönt att inte vara i backen för en dags skull...
Nästa vecka så är alla samhällslärare på kurs så då blir det lika :) Åkning alla dagar utom torsda, men ja ska inte klaga :D

Imorrn är de kläppen och jag hoppas på fint väder och att jag är pepp pepp :D

Saknar min thomas gör jag så enormt också :/ Han var här i Malung Sön-tisda och de var jätte mysigt :) På lördag kommer ja få se honom, då ska vi kolla på slager finalen med mamma :) Det blir nog mys!

Sen alla folk i Torsby, jag måste träffa er nån gång :/ Inte sets på ja? Hela vintern och lite till, saknar er <3

Pusshej leverpastejjjj

//SEO

Linus kan köra FollowCAms! :D

Idag var de tävling i Leksand på Whitch Mountain! Eller kärringberge som de också kallas. Åkte dit me peter och grabbarna i min klass tidigt i morse och kom till en backe som var en park, de var rätt frånt :) En backe, och hela backen är en park!
Körde igång kvalet och de visade sig att jag var enda tjej så jag chillade typ för kände mig inte så jäkla pepp. Några 360 blev de.
Final dags och bästa linen var väl 360 till 720 men fick lite bakåtlut så landa inte 720 menmen, ska öva de dret mycket i Kläppen imorrn :D

Creds till maxi som vann Junior klassen på skidor :) Hela min klass ägde tävlingen förutom, hade plaseringarna 1-4 :) Duktiga klass kompisar har jag!
Linus var ju coolast som körde followcams :D

//SEO

Ny bloggdesign TaCk?

Jag vill ha ny blogg design :( Men det kommer nog inte hända förens en dator droppar ner i huvudet på mig så jag får lite tid... Men de kanske kommer :) Men det är nog därför jag skriver så sällan också, för jag är så jäkla less på hur den ser ut, have it NiCe så kan vi hoppas på en ny design snart

//SEO

Tävling i LEKSAND :D


Imorgon är de tävling i Leksand :) Slopestyle är det och man ska väl hoppa lite och dra några rails :) Gick inte så jäkla bra i Kläppen idag, men hoppas det går bättre imorgon på tävlingen" Jag är i alla fall peppad :D
Det är damklass och hoppas verkligen att det är någon mer tjej än jag med! För de skulle vara så jäkla mycket roligare om det var de så man får någon att tävla mot. Annars ä de bara killar som vanligt, men de duger de me :)

Ikväll blir det nog en film på 7:an med pojkarna i klassen :) Det blir skojj. Längtar tills på söndag kväll då Thomas kommer också :$ ska bli så himla mysigt, inte sett han på typ nästan 2 veckor :( men nu ska jag ta och dra. Pusshej :) <3

//SEO

Pannkakor :D

Idag är det pancakestime med Lisa och Robin. Pannkakor, glass, sylt, film och kanske en ärtsoppa till LisFis? Gött blir de :D

Skolan har vart ganska go idag, varit lite trött men inget som har skadat.
Skulle hem på lunchen förut för att hämta gitarren för skulle på gitarrlektion. Och när jag har gått 10 minuter som det tar imellan skolan och min lägenhet så märker jag att nyckeln inte ligger i min ficka. Jämt utta med dörren märker jag det så blir lite grini och måste vandra tillbaka till skolan för att hämta nyckeln som låg kvar i mitt skåp. Lite surt var de! Kom lite sent till gitarrlektionen också.. :/

Åkte snowboard i Kläppen igår också :D Det var riktigt kul. Jag och mani bytte :) Fast han fick tag på ett par blades att åka på, det såg riktigt kul ut x)
Det gick ganska bra att åka :) Hoppade lite och tästade till och med en 360 och satte den nästan, eller stog en i alla fall fast de var lite sladdande och var väldigt nära att jag skulle ha dratt mig :)

Imorrn är de Kläppen och jag är ganska PEPP :D Pusshej

//SEO

4 månader <33

Sportlovet för det här året är nu slut och våran familjesemester i åre också. Var i åre mellan onsda kväll till sönda eftermiddag. Hade ganska dåligt väder med mycket blåsing och snöande, men lörda var det iaf fint med sol :D
Hann med en tävling också, Halti slopestyle. Var enda tjejen som åkte så vann en hoody som de står åre på :) Var rätt gött.

Nej nu ska jag ringa Thomas för vi har 4 månader idag och jag saknar honom så enormt, inte sett han sen i onsdags :/
Aja, ha de bäst :D <33
(sry för att jag inte skrivit på länge men tiden räcker inte till)

//SEO

RSS 2.0