skidor 3 dagar iraad :D

Nu har jag åkt skidor 3 dagar irad och det är helt UNDERBART :D

Måndags:
Tandådalen med 40 cm ny pudersnö som var helt underbart att åka i, plus att parken där är ganska så skojj!

Tisdags:
Kläppen halvdag för vi åkte upp på eftermiddan efter vi tagit ledigt ifrån historian. Åkte black line för första gången och drog en 360 uncrossed tail :D HELT stoked blir man verkligen efter det. Får en sån adrenalinkick så man studsar upp och ner!

Idag onsdag:
Kläppen även idag halv dag, skulle igentligen haft data men det visade sig att vi hade den imorgon istället, så tog ledigt från tyskan och drog upp :D Och idag blev det rätt chill i parken med träning på switch 360 och det börjar sitta lite mer bättre nu än vad de har gjort förut, gjorde även en 540 tail :)

Kvällarna blir man helt seg eftersom man åker men idag orkade jag faktiskt städa lite :D
Imorrn bär det hemmåt till torsby vid 2 tiden för ska på begravning av mormor på fredag förmidda.

Ha de bäst så länge :) pusshej<3

//SEO


Seg seg seg på inlägg

Lägger ju aldrig in inlägg längre? :O Blir aldrig av, får ta och skärpa mig nu tror ja!

Kan ju börja berätta om dagen i Kläppen i fredags. Tyckte faktiskt det gick riktigt bra :) Satte 720 iaf en gång och 540 grab satt också :D Helt glader blir man över det!
Sen igår (alltså måndag) var vi uppe i Tandådalen och åkte och det har dumat ungefär en 30-40 cm, pudersnö så det var helt underbart att åka :D Åkte även en del park och tränade lite på switch 540. Satte den dock inte men det kommer den snart göra hoppas ja! Var tyvärr min enda åkdag den här veckan för ska hem på fredag då mormor ska begravas :/ Kommer bli jobbigt.

Helgen var mysig och kul :) jobbade på lördan i hovfjället och sen på kvällen kom Thomas och sen umgicks jag med han till sönda kväll och sen drog jag till malung månda morgon. Så har vart fullt upp :) !

Nej nu har jag matte snart, så ska parlla mig ner och hämta min böcker nu :) Pusshej<3

(ps. rea på www.boardstore.se 30-50% :D )

//SEO

skiskiski

Var i Kläppen idag och det var väl inte så himla bra väder, blåsigt och nån plusgrad. Så snön var inte direkt något som jag gilla. Men trots det så gick det ganska bra idag :) Gjorde 540 i ett, för mig stort hopp och börjar få ganska bra på mina 180 japan. Det var i alla fall en riktigt kul dag :)
På fredag så blir det nog 720 skulle jag tro. Bara det är ganska bra förhållande i parken så :D

Saknar min Thomas riktigt mycket nu också, önskar att du kunde vara här :$ <3
Ha det bäst så länge, ska plugga till 2 prov som jag har imorrn nu, matte och engelska.  pusshej<3

//SEO


It's snow outside!

Idag så drog jag upp tidigt och åkte tillbaka till Malung. Sov typ halva vägen hit som vanligt för man är lite trött när man går upp tidigt, i alla fall jag!

Skolan började vid 9 och jag har hunnit med Engelska, Historia och Tyska än så länge. Har nyss haft lunch och ska allderles snart dra och ha min andra historia lektion för dagen. Tror vi skulle få se på film för nästan halva min klass är sjuk i feber så då tyckte Håkan att det var lika bra så de andra inte missar så mycket! Och jag klagar inte direkt :D

Något som är underbart är att det har kommit tillbaka lite snö :D Det snöa igår och sen har det snöat större delen av förmiddan nu idag så det är kanske 10 cm! :) Gött ärre för då är det lite mindre med isiga landningar i Kläppens hopp.


Kläppen imorrn :D Jag är ännu mera pepp för imorrn än förra gången! Ska verkligen försöka sätta 540 och 720 imorrn! Iaf 540 grab! Aja historian ä på g, pusshej<3

//SEO

Studiedag i lilla Malung

Idag är det studiedag och det betyder att man är ledig så fick en extra lång helg den här helgen :D Mojs ärre på de!

Livet rullar på :) Träffat Thomas 2 gånger den här helgen om man räknar med idag och igår så var vi på bio, Australia. Den var faktiskt riktigt bra! :)
Idag har det vart full rulle hela dagen :) Har hunnit med att Tolka med syrran, alltså åka skidor efter Nalle. Sen så har jag dragit till Ståjnis och vi gick till Toria och fråga om sommarjobb, vi kanske skulle få det, berodde lite på om de behövde folk. Sen har jag hört på när Thomas band repat :) Och nu sitter jag här!

Längtar tills på Onsdag för då blir det Kläppen :D Red line var förresten riktigt skön! As mycket popp i hoppen så man flyger skit högt vilket är skönt fast visserligen väldigt ovant för mig. Men man lär sig :) Ska försöka träna 540 nu till onsda tror ja och sen kanske 720 på fredag. För förhoppningsvis ska 720:n med grab sitta den 14 februari, för då är JIB ACADEMY :D:D

Ha det bäst så länge :) Försöker kanske slänga in ett litet inlägg imorrn, annars på onsdag efter åkdan. Pusshej<3

//SEO

Kläppen REDLINE

Hej hopp, förlåt för att jag inte har skrivit på länge men blir inte av. Men nu blir de :D


Imorrn ska jag till Kläppen och de har öppnat Red Line under den här veckan så jag är pepp pepp :D 

Idag var första dagen i skolan den här veckan för jag har vart sjuk hela veckan. Ont i halsen och Huvve, drygt är de.
Var även till doktorn idag och fick penselinkur mot att jag har utslag runt munnen, gött att äntligen få bort det för har haft de i ca 4 veckor :S

Mormor somna in i Måndagskväll på sjukhuset också :/ Hoppas hon får de bra där hon är nu, och det tror jag hon har också. Hon blev 85 år.

Ska dra nu ja :) suttit allderles förlänge vid 7:an datorn än jag får, vilket är en halv timme.
pusshej

//SEO


Hemma och sjukar

Idag va ja sjuker så stannade hemma från skolan och Malung och blev kvar hemma i Torsby. Kände redan i förrgår i halsen och imorse så var de lite ont ont. Men man ska inte klaga :)
Min dag har bestått av att sova, spela ps3 , sova lite till och tittat på skidfilmer på freeride (Y) mojs

Igår så va ja hos Farmor och Farfar och firade trettondagjul (tror jag de heter?) . Thomas följde med också och de va mysigt :) Tack för maten och allt farmor och farfar!

Just nu väntar på att mamma, pappa och bror ska komma hem från sjukhuset för mormor är dålig så de måste vara där. Hoppas allt går bra med Mormor Karin!

Pusshej

//SEO


Första skoldagen VT 08

Åkte till Malung nu imorse :) Va ganska så ordentligt trött när jag skulle gå upp efter jag kommit hit. Försov mig lite så kom 10 minuter försent till första Samhällslektionen. Och när ja kommer hit så ä hela klassrummet typ proppfullt med folk, för vi skulle jobba tillsammans med SP08. Så ja, vi blev indelade i grupper och fick ett STOOORT jobb om kriget i mellanöstern. *suck* säger ja. Menmen ä bara att sätta sig in i de!

Nu så har vi snart en lång historia lektion, jag är inte så pepp...

//SEO 

2008 FLASHBACK

Segis ja va på att lägga ut det här, sry. Men finns mkt annat än att blogga i livet!


Så har jag ändrat mig på 1 år :) Inte direkt så jätte mkt, men det finns en hel del annat som har ändrat sig i mitt liv kan jag lova...

Det börja ju i januari, hysteri vad man skulle välja för satans pogramm till gymnasiet! Shiet va svåårt det verkligen var! Samhäll med freeride, Natur, Teknik, BYGG? Hallå vad ska man välja? Tillslut blev det att jag sökte:
1. Samhäll me freeride Malung
2. Natur Torsby
3. Samhäll Torsby

Sen våren flöt på bara efter de, hade Malung i tankarna jämt och ständigt. Sen va de väl nåt strul där med nån pojk och ja.. Fanns mkt att tänka på på våren! Paris och Göteborg hann jag med att resa till också. Var helt enkelt mkt!
Sen kom början på sommarn och de mesta var ganska lungt i början. Jobbade klart mina 3 veckor på sommarjobbet och chillade för det mesta. Hade i och för sig fått ett träningsschema från Malung så tränade en hel del också!
Sen kom de där att man skulle bestämma sig i Juli. Får jag gå i Malung? Det var den STORA frågan i mitt huvud jämt och ständigt!
Men den 24 Juli, så sa mamma ja och jag fick :D 1000 tankar i mitt huvud. NU SKA JAG FLYTTA HEMIFRÅN! läskigt men samtidigt jääkligt kul!

Resten av sommarn gick som ett spjut och simsallabim så satt jag där i Malung på min första dag. Åhh va nervös jag var första dan i skolan! Jag kännde verkligen inte en jäkla själ i hela malung. Men som tur var så fann jag och Lisa varandra redan de första 10 minuterna och en halv timme senare fann vi Emma också. Så ja, de ä väl vi tre som hänger ihop i skolan för de mesta. Dröjde ett bra tag innan man fick bra kontakt med killarna ordentligt men nu så har man kommit in i gruppen och alla känner alla typ! 
Sen har hösten rullat på och det är inte så jätte stor omställning att bo själv igentligen. Man lagar sin mat och städar typ varje eller varannan vecka. Så de ä typ som hemma, nästan iaf :)
Höstlovet blev ett mys lov med en pojk som är helt otrolig, ä så glad att jag träffade Thomas :) Du betyder!
Sen var de helt plötligt november och de där 10-15 veckorna man var tvungen att gå i skolan innan de skulle komma snö var borta. Nu skulle vi åka skidor :D YES va gött de va!  Åkte en gång i veckan med skolan och poff sa de så var de Jul! Och sen Nyår och sen, ja är vi här 2009!

Det var mitt 2008, omtummlande år! Men ett bra år!

//SEO

RSS 2.0