YEAS! :D

Råkade  snappa upp en sak på skistars hemsida om att de kanske ska försöka öppna tandådalen så man kan åka redan vecka 44!!! Dit är de ju liksom bara 4 veckor! LOVE PÅ DE! <3


Simon Dumont ä rätt king på skidor :) Längta bör man annars dör man!


Jag vill ha en sovmorgon nu, plx.-

Idag börja vi 8:40 -_-
Jaja det är inte så tidigt men alltså för mig börjar de bli tidigt eftersom vi börjar typ 9 alla andra dagar. Såe, snälla ta bot den här dryga historia lektionen!
Det som ä lite kul är jag var ä den ende ifrån min klass som är här och jobbar x) Alla andra är hemma och sover. De kommer nog runt 9 skulle ja tro :P

Till helgen, den 5 october. SHEIT de ä snart october :O tiden flyger fram. Menmen i alla fall så ska jag spela golf med pappa då. Ärtsnärtten heter tävlingen och man går i par. Förhoppningsvis så går det bättre än förra golftävligen då det inte gick så bra om man säger så. Men de va i alla fall kul och de tror ja de kommer bli den här gången också. Ärtsoppa serveras efter tävligen också (Y)
Haha, igentligen är de lite kul :) För de ä typ jag och alla äldre, brukar inte va med så många unga på tävligarna. Men de ä faktiskt trevligt att snacka med vuxna, tro de eller ej (A) :D

Nej nu ska jag nog börja skriva lite på historian, de ä ju de som jag ska göra igentligen så kanske ska göra de...
Träning (gym) sen typ vid 3. Och idag är de engelska prov också. Wich me luck!

// SEO

4 minuters blogg

Okej nu får man vara kortfattad.
Hann inte skriva i helgen för hade ingen tid för det typ.
Hade mycket läxor! Och sen va jag me malin och dol :D

Va skit kul att va me malin på lördan :D Alltid kul med dig gumman.! Vi bakade en kladdkaka och sen så såg vi på 1 och en halv film :) Hoppas de blir snart igen <3

Nej nu börjar min historia lektion. Pusshej

//SEO

Early homecoming (A)

Haha, vad heter hemkomst på engelska? Inte homecoming iaf för de ä väl typ nån bal eller ngt? Aja mina rubriker är finast i vÄrlden!


Hovfjället V.45 2006 tror ja :D Alltså, snart är de snö på G! Har ju vart frost här uppe iaf :D:D:D

Idag så gick jag upp 06:15, jag vet inte direkt så pigg :/ Det var as segt. Gjorde iaf gröt och det var gott!
Sen bar de iväg till ishallen och vi hade hokey träning i 2 timmar. De var faktiskt as kul :D och hokey skillsen börjar bli lite bättre nu i alla fall. Borde slipa min skridskor för ser lite ut som bambi på hal is ibland =)

Aja varför min rubrik är som den är beror på att jag slutar tidigt idag så jag kan ta den tidiga bussen hem. Kommer hem ungefär 10 i 4 tror ja :) SÅ de ä ganska gött. Då ska jag ladda hem weeds, prison break och One tree hill. Sen ska jag hoppa studsmatta har jag bestämt! Är fett pepp på det :D "citat av Maxi"!

Aja ska dra och äta lite SAUP. eller soppa mena ja, vet inte vilken sorts soppa de ä men hoppas att de ä ngt gott :D
Sen Ä de Matte och sen ska ja hem till ToOrsby!

PuSS

//SEO

My new SkiES for 08/09


Lite stor bild (A) men de får ni stå ut med :)
Alltså nya skidorna tror ja? Eller ska beställa dom snart tror jag.
Det är alltså Salomon Suspect och det är väl inget spec med dem igentligen.
Det på bilden är alltså till vänter översidan och till höger undersidan. Tkr de ser rätt nice ut får se hur de ser ut i verkligenheten de lär ju märkas snart :)

Skolan går på och idag har dagen varit slapp typ suttit vid datorn ända sen jag börja med uppgifter. Först historia och sen samhällskunskap. Men blev klar lite tidigare på samhällskunskapen så fick göra vad jag ville sista tiden.
En sak som är bra på den här skolan är att datasalen alltid är öppen så man kan gå hit och jobba! Super när man typ har tråkigt på en rast och man inte vet vad man ska göra, då drar man bara hit och typ skrive blogg och kollar bdb :)

Kommer sluta nu eftersom vi ha kortdag och alla på skola slutar vid lunch. Så ska bara gå och äta och sen så ä ja LEDIG :D
Har gitarr lektion sen också så ska nog hem och öva lite :)

Men ha de bäest !

//SEO

VÄrldens kortaste blogg

.



så mkt har ja att skriva om. skriver imorrn ellerivkäll. pusshej

//SEO

Vet ni vad jag vill just nu?

Vet ni en sak som är fusk?
Jo det är att just nu är alla Riksarna från våran skola på väg till Norge för att åka bräda. Och jag är så himla avs. Vill verkligen åka skidor....!

Igår så va jag och kolla på när pojkarna Raila vid ishallen. Fick sjuukt snygga bilder men kan inte ladda upp dem förens till helgen då jag kommer hem men då jäklar ska ni få se på snyggis bilder!

Just nu har jag suttit och jobbat med engelska på vårna hål timme. Fick reda på att vi har prov på tisdag och har en del att göra tills dess kan jag lova. Sen har vi matte prov så de blir att jobba på matten också. Och sen Historia prov om 2 veckor. Men det ska nog vara ganska lungt för ligger hyffsat till :) Lite plugging bara..
Fast idag blir det nog kanske skate med Lisa


Erkänn att bilden är snygg :D
Så såg det i alla fall ut i Fabruari när jag var i Trysil med familjen och Victor. Hoppas de blir skidresa dit i år igen. För parken och allt annat är super nice där uppe!

menmen, nu ska jag dra jag! Ha de bäst så skriver jag väl snart igen får jag hoppas!

// SEO

Håkan bråkan 2 lektioner irad

Tja, vill ni veta en sak? Jag är trött! Gick upp klockan 5 imorse som vanligt och tog bussen kvart över 6 ifrån busstationen. Var typ hårnära att jag somna och missa att gå av i värnas tror ja för vakna jämt när vi kom dit. Sen så typ direkt när jagkom hem till lägenheten gick ja och la mig och sov i dryga 40 minuter och de va gött kan ja lova :D


Prison Break har nu dratt igång och kan lova att det är bra. De enda som är lite surt är att de är så mycket att hålla reda på :/ Men de duger. Hann tyvärr inte se 4 avsnittet nu i helgen :s Får se 4 och 5:a till helgen ist :D Men ni som inte sett de. Börja ifrån sesong 1 och ni är FAST!

Första lektionen idag var engelska och då fick vi en hög med läxor som ska vara klara om en vecka. En uppsats om en film som jag inte har sett hela än och sen ett häfte med typ 10 sidor kvar att göra. Men på ett sätt är det väl gött att skolan har kommit igång så man får göra något men engelska är väl kanske inte favorit ämnet?

Och nu, så har jag snart Samhällskunskap med ADHD eller igentligen ADH som står för Håkan Andersson. Han är ifrån karlstad och ska alltid överdriva sin sneda dialekt. Det är en liten smula drygt men annars är han en ganska schysst lärare överlag. Så de får la duga. På sammhällskunskapen håller vi på med idiologier och ska nog snart göra en muntlig sak inför klassen. Jag, Lisa och Emma har jobbat med nazismen så de blir väl det.

Sen efter den där samhällskunskapslektionen så har jag Historia direkt efter. Och det betyder att jag kommer ha håkan i dryga 2,5 timme i sträck. Det kommer vara ganska seegt :/
Men efter det har jag i alla fall hål typ 1timme och 10 min så då blir de att se färdigt The Client tror ja.
Sen slutar dagen men Tyska.
Men ni får ha de bäst för ska kolla Bdb lite nu ockås ;)

// SEO


Alltså rubriker ä jobbigt :S?

Varför måste man sånna himla rubriker varenda gång man ska skriva blogg. Det gör det lite svårt nästan för man vet aldrig vad man ska skriva där. I alla fall inte jag, men de ä nog bara för jag har as dålig fantasii!



Igår så blev ju båten klar och de va super bra så slipper man att oroa sig, sen så kom Eddie. Marcus skulle också ha varit med men han blev inte det? Vet inte varför. Men var i alla fall skit skojj. Skratta och såg på film =)
Blev kanske inte som de skulle ha blivit men i slutändan blev de bra ändå! Kanske lät lite fel de ja skrev nu men xD

Idag så blir det att åka till Nalle (hästen) och rida, eller skritta. För mamma ska med och gå brevid. Ska bli kul att få rida lite igen faktiskt. Riktigt länge sen...
Annars ska jag ta det lungt tror ja. Om ja får tid betyder det ju att jag kanske kan börja sätta mig och göra iordning bloggen så ni får lite omväxling ni som läser för jämt nu ä det ungefär likalikalikalika.
Nej drar till Nalle jag. Skriver nog snart igen. Ha de bäst och puss på err.

// SEO

Båten äE nu vinterförvarad :D

Klart med båten alltså. Jag och kusin Robin fixa de ikväll och de ä gött att de ä klart, så slipper man oroa sig för att den fryser sönder eller ngt :)

Annars så kom jag hem till torsby igår typ vid 6, gjorde inget speiellt igår kväll och idag så har det varit golftävling. Den gick typ Piss men de va riktigt gött att va ute på banan för var himla skönt väder :)

Ja veckan i Malung har gått fort och jag är ledsen att jag inte skriver så mycket på min blogg. Blir ju liksom aldrig tid för det tycker jag. Menmen kan väl försöka skriva mer till veckan. Tror de är hälsovecka igen nu, men de märks :)

Nu kommer nog snart Eddie och ser på film tror ja. Ni får ha de bäst :D puss<3

// SEO

I got Ögoninflammation =(

Hej hopp gummi snopp. Nu har man fått ögoninflammation eller i alla fall början till de. Jävla skiet ärre! Menmen om man orkar hålla fingrarna borta så tror ja de kommer läka ganska mycket fortare :D Så de blir nog bra snart.

Gick upp 05:15 imorse och koka gröt klädde mig sov lite ne skvätt och sen så drog ja iväg till busstationen. Därifrån åkte jag buss till Värnäs väntade på Annika typ 3 min och sen så åkte  ja vidare till malung. Väl framme i Malung så låste ja upp min lägenhet. Kasta packningen på golvet och la mig under ett sköönt täcke och somna. Sen när jag vakna insåg jag att jag hade missat träniningen. Men den tar jag igen imorrn så de gick bra. SKÖNT ATT SOVA <3

// SEO

Packat och klart!

Japp, nu ä de snart dags att dra till Malung igen. Åker ifrån Torsby 06:15 imorrn bitti till Värnäs. Och sedan åker jag med Annika Geisler där ifrån. Drygt att gå upp tidigt, men det är ju i alla fall bättre att åka på måndagar än 16:20 på en söndag.

Ikväll så var jag och firade min kusin Marcus Sjölin som fyllde 15 år. GRATTIS!!!. Alltså moppeålder :D De va kul och vi spela lite Gh och åt tårta och ja. Som man brukar göra påe kalas


Maxi kör på sommarrail :D Jävlar va skojj de va!


Felix kan också. Alla är så sjukt duktiga :O Man känner sig värsta kass. Men man är väl där för att lära sig :) Så blir nog kanon i slutändan!

Måste nog tyvärr sova nu jag för ska upp 5 imorrn. De ä tidigt så då måste man sova så man orkar nått :) Lite bilder fick ja ju upp i alla fall ;D
Ha de bäst!

// SEO

Mârten me lite smör påe

Nue är de jul igen, å nu ä de jul igen och julen vara ända hem te påska. Eller nej.. Fel årstid

Menmen i alla fall i Torsby är de nu den STORA helgen! Ohhh. Mârten är här! Och igår var de party :) Trevlans var de. Tillbringa kvällen me Malin, Hanna, Mickan och Fia :) Sen träffa man ju massa folk och joks. Menmen var i alla fall jätte kul!
De som ä mindre kul ä att under veckan som vart i Malung nu har ja dratt på mig en förkylning och den blev inte direkt bättre av att jag var ute igår. Så kommer nog stanna hemma hela dagen idag om de inte blir bättre :/
Så ingen Mârten med 300 stånd och massa folk för mig idag då. Får vänta tills nästa år, men de går bra ändå! Hade all min mârten igår så de räckte :)

Under veckan i malung har de ju varit hälsovecka så vi har typ tränat 2 pass om dagen och sen haft någon enstaka lektion ibland.
De roligaste var nog ändå att vi tog och fixa så man fick åka lite skidor :D:D:D Jajamensan! Sommar rail blev de. Vi tog snö ifrån ishallen och gjorde en liiiten backe med en rail. Och de va riktigt nice att åka lite :) Även om ja typ va sämst så gick de hyffsat!


// SEO



Jag har Träningsvärk!!!!!!!

Uhh mina lår är som betongbitar :$ Helt stela och när ja sätter migner ser ja ut som en ko!
Det är så att´den här veckan har vi Hälsovecka och det betyder att vi tränar typ hela tiden. Som igår så hade vi först gym 2 timmar och sen sprang vi 7,2:an. Lovar att jag somna när jag kom hem sen! Och det var Gött!! :D
Idag så har vi vart i badhuset nyss och de va också ganska jobbigt men faktiskt kul också.

Snart har vi Engelska med kanske inte världens bästa lärare men får duga! Och efter det är det myrfotboll som gäller. Och det är precis vad de låter att vara! Man är i en myr och spelar fotboll. Geggigt och blött kommer de va men kommer va jäkligt kul =)

Imorrn skulle vi igentligen ha åkt till borlänge men vi blir kvar i skolan istället. SÅ har en samhällslektion och sen 2 timmar hokey. Ganska slappt men de ä behövligt :)

Ni får ha de bäst. Händer inte så mycket annat här uppe nu. Lisa och Manni va och spela Gh hos mig typ hela kvällen igår och de vaväl mys.

// SEO

Yes, vi VANN!

Hej!
Förlåt att det blir så sällan att jag sätter mig och skriver blogg. Ska verkligen försöka skriva mera nu framöver men det är inte lätt att hinna med allt. Och datorn och bloggen ligger inte så högt upp på min "att göra lista" för tillfället. Finns ju så mycket mer att göra och hinna med!



Som idag till exempel var jag på match, fotboll. Vi spelade borta mot Rävåsen i Karlskoga. Åkte tidigt imorse ungefär vid 9 tiden. Kanske inte så jätte tidigt men lite i alla fall! Kom fram runt 11 och sen började matchen vid 12.
Efter första halvleken tror jag det stod 4-2 till oss (alltså Mallbacken). Och kanske ska nämna att jag stod i mål. Och hel planen var en enda gyttjepöl så varenda gång ja slängde mig blev jag mer och mer lik ett gytjemonster! Men det var faktiskt riktigt kul.
Slut resultatet blev 6-4 till oss så vi åkte nöjda hem! Rävåsen är i toppen precis som vi och det var väldigt viktigt att vi slog dem så var riktigt riktigt bra! Martin (våran tränare) blev nästan liet tårögd efteråt :D

Vad som har hänt i Malung i veckan är väl inte så jätte mycket. Skolfotot gick bra förresten för er som undra. Eller tror det i alla fall. Pappa och jag beställde i alla fall hem hela paketet så de kommer väl till Torsby nån gång i veckan skulle ja tro. Så till helgen kan jag alltså avgöra om de va bra eller dåliga kort :)

I Fredags hände det ju en grej! Det var skoljoggen... Man skulle antingen springa Motions klassen som var 12 km eller så skulle man springa Tävlingsklassen som var 15 km. Mina tränare tyckte jag skulle springa Tävlingsklassen så efter många om och men så blev det även så!
Jag kan lova att jag aldrig gjort något så jobbigt i mitt liv o_O JEASUS! Men sprang faktiskt hela tiden tro det eller ej. Blev riktigt förvånad över mig själv. Tiden blev nånstans vid 1 timme och 21 minuter tror ja. Så de va nöjd me. Hade som mål att inte gå någonting och det klara ja ju så ja... Kanske skulle nämna att jag vann Tjejklassen. Så skulle få någon pokal eller va de va till veckan? Aja jag vet inte riktigt  Spelar inte så stor roll, det viktigaste ä ju att jag ä nöjd med de ja gjorde och de va ja ju :)

Till veckan ä de Hälsovecka = Inga lektioner bara träning och kul :D
Till helgen är de Mârten = Skojj skojj skojj!

Gött :D:D:D:D:D
Ha de bäst nu drar jag till Malung .Ska försöka skriva några ggr under veckan. Ha de bäst :D

// SEO

Skolfoto!

Skolfoto typ halv 3 idag då..! Me not likes that! Ush riktigt hemskt är det att ta sånt. Blir aldrig bra!!!


I Want to skiii! Drömde att vi drog upp till Kläppen i Natt. Så då blir man lite lätt sugen!!

Dagen börja riktigt bra med att jag va lite för seg så kom typ försent nästan. Sen så spöregna det när jag skulle cykla hit så är helt sjukt blöt. Och håret krulligt! Men tur att man tar med sig plattången så man kan platta sen :D

Dagens första lektion var då Samhällskunskap och vi prata om presidenter och styrelseskick och massa joks. Våran lärare i det heter Håkan Andersson och är ifrån Karlstad. Man kan väl säga att han är en lite speciell filur.!

Igår så va ja på taco "midda" hos malin me massa folk och de va trevlans trevlans. Typ de va Tim, Alex, Hebbe, Maxi, Linus, Olle, Kalle, Malin, Therese och jag. Gott me mat. Efter de så drog de flesta till Alex, Tims och Linus lägenhet och spela poker och hade de gött.
Gick hem runt 10 tror ja? För var så jäkla trött höll på att somna. Sen somna ja. Och de va ungefär de som hände då.

Men ska dra nu. Har 2 timmar hål framför mig och vet inte riktigt va jag ska göra. Men ni får ha det bäst!

// SEO

RSS 2.0