6 fucking houers!

6 ynka små skit timmar kvar på jobbet nu. GÖTT! Emma får sitt sommarlov kl 14.00 den 1 juli 2008 :D Härligt, tror de skulle bli fint väder också så de blir shit nice :)

Imorrn kommer dagen se ut som så:

08:00 - Börjar jobba
14:00 - Slutar jobbet och ska på ögonundersökning vid LG
ca 15 - Drar till Svullrya (Norge)


Wheej :) Norway here we comes! Gött att få komma dit. Alltid lika skönt och avkopplande där.! Lovley!


Nej ikväll blir de duschen och sen så WEEDS, (en underbar serie) !

(PS. Kom 2:a i en tävling på fotbollen och vann Äpplen :D)

// SEO


söndag den 29 juni

Hej världen. Hur mår ni?
Själv så vet jag inte hur jag mår längre, har ingen aning. Dagarna bara går och jag flyter med. Finns inte så mycket att göra. Umgås sällan med kompisar och om jag inte jobbar så blir det träning oftast. Japp men det är mitt liv för tillfället så bara att leva med  det!

Igår skulle Malin ha kommit hit men så blev det inte så för skulle tydligen se på en film som familjen hade hyrt så bidde inget. Men skulle typ ha varit första gången vi umgåtts på typ... Ett halvår eller något? Gud har saknat dig männsika! Men vi får ta och göra något nån annan dag i stället.

Nej vetinte va ja ska skriva. Kanske båten idag annars så tvättar jag mopeden och kanske tar ett dopp i fryken? Får se :P Pusshej<3

// SEO


älskade plattång



Vad skulle man göra utan sin plattång? Skulle verkligen inte klara mig utan den jag! Är det första jag sätter i på morgonen och sen står man framför spegeln en 10 minuter bara för att få ordning på det felliggande håret. Tänk att gå krulligt till skolan? :O Då skulle det alltid vara så för mig att mitt hår skulle stå åt alla håll. Nej skulle inte klara mig utan den!

Och idag har det inte hänt ngt så skriver inget

// SEO

133 cm

Hoppade lite höjd på jobbet idag och slog mitt personliga rekord med 1 cm :D wheej.
Jobbet gick väl bra idag, var väldigt slappt för jag är så kallad "talpratare" på prisutdelningarna som är på torsdagarna. För då så lämnar alla barn oss. SÅ det enda jag har gjort idag är att skriva talet tillsammans med Tobbe och sen pratat var 3:dje timme ungefär. Hoppade in lite som hjälp vid höjdet också. Men har i alla fall gått fort idag så de va skönt.
Och imorrn så kommer det bli ännu mer slappt för då ä john och alla barn borta så vi ledare ska ha kastorama, eller om de va hopporama? A det är i alla fall när man tävlar i 4 olika grenar och får poäng. Ska försöka va med imorrn och tävla men det kommer nog inte gå så bra kan ja lova. Men kul att bara va med. Dagen bli r inte så lång imorgon heller. Sisådär en 4 timmar tror ja men vi får ändå 6 timmar för dagen :D Sen har jag bara 13 timmar kvar att jobba :P:P Snart börjar mitt SOMMARLOV!!!! :D


Vill ha lite sol ja, ngn mer som vill det?

Onödigt mycket jag skriver ibland men har inget bättre för mig. Tog nyss en sväng med våran otroligt snygga FS1:a som är typ skrot. Men den starta faktiskt idag =) AMAZING!!

Fotboll ikväll blir de, pusshej<3

// SEO


Headset efterlyses!

Vaart har det tagut vägen? Jag förstår inte varför jag alltid ska vara så duktig på att tappa bort saker. :S Kan någon säga vart det är? Snälla =)
Blir galen på mig själv när ja inte orkar hålla ordning på saker :/ 3:dje gången jag tappar bort ett headset nu. Brabra Emma (Y)

Idag blev det inget gym heller för jag är lite lat idag. Helt trött :S Så har typ vart hemma och degat hela eftermiddan. Sommarjobb är slitsamt ibland!

Nej kort blogg idag då :P Pusshej<3

// SEO

Gymmet is back!

Första gången ja lät svetten droppa på gymmet nu på typ 1,5 månad. Inte bra att jag inte har tränat :S Var i alla fall dit med Sandra idag :P Och kan lova att de va jobbigt! Ska nog dit en sväng imorgon också :) Gytt att ha börjat igen!

Jobbet gick fortare idag än va de gjorde igår och det berodde oberoende av att det var sol större delen av dagen idag. Tyvärr så var det ju lite blåsigt men de går! Annars hände det väl inte så jätte mycket annat än vanligt idag...

Fotboll blev de på kvällen och målvakterna (jag och maja) träna me Jasmina idag :P Så var lite roligare träning än vanligt. Men var helt trött efter gymmet så var inte så duktig.
Menmen match till fredag tror ja.

Livet går vidare annars, vet inte hur det kommer bli med malung för mamma vill inte skicka iväg mig. Och hon säger att hon inte kommer ändra sig så kommer väl få va kvar i Torsby :/ Men man överlever nog det med!

Ha de brao för nu ska ja se på Harry Potter :D <3

// SEO


Åskar

Ja nu går de åska igen. Tycker det gör det hela tiden nu för tiden! Fast hindrar det Emma ifrån att sitta från datorn? Hmm, Nope! Orkar inte bry mig och det för har ju åskledare eller något liknade på huset :) Är i alla fall inte så stark åska nu.


så bra vill jag också va ju ! vill i alla fall till malung kan ja lova!

Idag, ja då har det varit arbete. De lite större ungarna på idrottsskolan kommer den här veckan och första intrycket av dem var väl bra. Det var bara några som absolut inte ville lyssna. De är nog i trotsåldern precis som lille kusin Henric skulle ja tro. Men det går att klara av det också.
Var dock inte alls bra väder idag. Regn regn regn heeela dagen. Blir en väldigt lång dag när det är så. Kan inte solen komma nu för de ska ju igentligen vara sommar nu! Ge mig!

Efter jobbet blev de vila och sedan fotbollsträning. Och det var väl inget speciellt med den idag. Typ halvstuka upp fringret igen.! Har stukat det en 5 gånger nu tror ja. Jäkla handboll och fotboll! :D

Aja, Harry Potter har kommit hem nu så vill seee den =) Men får bli imorrn efter jobbet för nu ska emma sooova. Natti allihopa och ha det bra, puss

// SEO

Bra spelat!

Spelade match i Kristinehamn idag mot Villastaden. Hela vårat lag spela faktiskt bra tycker ja, kämpa as bra i alla fall :P Så de blev 0-0 vilket är ganska bra eftersom de ligger 1:a i serien.!

Ja dagen idag.
Gick upp vid 11 tiden nån gång och såg färdigt på Narnia 2, faktiskt ganska bra var den. Fast 1:an var bättre tycker jag.
Efter filmen så har jag jonglerat typ i 1 timme eller 2 och sen var de fotboll hela dagen. Kom hem nu vid 21 så det har varit det hela dagen. Lite drygt när det är matcher så långt bort för dröjer så länge. Vi har liksom åkte 30 mil nu :(



Harry Potter panik fick ja nu, kommer inte ihåg hur 5:te filmen va :O måste se den igen.!! Ser den nog imorrn tror ja.
Ja inte mycket som har hänt idag alltså. Kommer bli att jag kollar på fotboll nu tror ja. Ni får ha de <3

Jag vill till Malung ja, har nästan bestämt mig. Bara att vänta och se om mina föräldrar godkänner det också..

// SEO


Midsommar är förbi..

Och tack och lov för det? Eller vad säger ni?
Nej då midsommar dögd, satt hemma typ till 22 sen så drog ja till en älv där det var en bänk och blev knottbiten och satt och pratade i typ 3 timmar. Det var väl trevlans, förutom att de va kaaallt :S Men lilla Torsby slapp i alla fall regnet! :D
Så ja, midsommar blev som vanligt för min del, inte så jätte speciellt men duger =) Förra året var min familj till stöllet och det var inte heller någon jhätte hit kan ja lova :P Menmen så ä midsommarn här.

Idag kommer ja dra till våran kära båt som står vid frykens kant och gnistrar i den strålande sol som tittar förbi lite då och då. Visst ä ja poetisk? NOT! Haha nej då :) Poesi har aldrig varit min starka sida, likså svenska i skolan.! Ett under att jag fick det betyget ja fick :O
Nej men ska i alla fall försöka få klart det jädrans kapellet till båten idag :) Sen är det inte så mycket kvar längre på den. GUD så GÖTT! Förstår ni hur många jädrans timmar jag har lagt ner på den båten :! Typ 100 minst! Åh nu är den snart klar. Man kan inte annat än älska det <3

Nej finns inte så mycket att skriva. Om ni ser min blogg så har ja gjort om den lite, vet inte om den är precis snygg men i alla fall så är det lite skillnad. Är ljust i stället för möörkt nu vilket ja tkr är bra.
Nej mat sedan Oleby för min del, pusshej<3

// SEO


Borejoggen 2008; DONE!

Japp, nu har man gjort det för 5:te gången. Sprungit den där jäkla saken :D Helt onödigt är de ju igentligen..!
Det vart så att ja gick ut och sprang den igår kväll och så gick jag den med syster Elin och vovve Tyra idag. Vädret idag var väldigt mycket bättre än vad det var igår kan jag säga! För då var det bara blööt och jobbigt. Idag var de kanske inte världens bästa väder heller men kom i alla fall inte så mycket regn.
Igår sprang jag för övrigt på 50 minuter vilket inte är så himla bra tid direkt men de får duga. Sprang på 44 minuter i fjol såatt, men är ju inte alls tränad nu så får väl vara nöjd med det. Syster och jag gick på 1 timme och 20 minuter idag. Undra om det är bra för joggen är ju som bekant 8,6 kilometer? För vi gick hela vägen, Powerwalk också! :P
Sen var det Prisutdelning vid 1, de lottar ut priser till alla som har varit med. Och tro det eller ej så vann jag, fast priset kanske inte var de roligaste. En utomhustimer (Y) kommer använda den SÅE mycket! Broder vann också lite små grejer.

Händer det något för mig ikväll då? Nej... Det kommer inte hända någonting. Men men de får väl bli bra. Kanske skulle iväg och bada i alla fall. Får se hur de blir, beror på vädret...
Annars blir dt att vi skulle gå över till grannarna på kvällen. Blir nog lite kul i alla fall...

Japp, ska nog ut och ta kort på de nice flowers som finns nu snart, himla fint är de!
Och för övrigt. Ni MÅSTE bara lyssna på den här bästigaste låten :O
Jason Mraz - Details in the Fabric
Verkligen skit bra låt de :)!

Nej ha det bra :) kanske kommer upp en flower bild sen då ^^ Pusshej<3


Titta en bild :O

// SEO

Jobbigt att hitta på rubriker



Hej alla.
Livet går framåt men än lite segt.
Jobbade idag som vanligt, alltså mellan 8-15.
Ikväll händer de fotbollsmatch med div. 1 laget kl 19 och sedan hem och kolla matchen mellan Sverige-Ryssland.

Jag vet inte vad jag ska skriva mera. Har ingen blogg lust. Så blir nästan ingen ting. Jag vill skriva av mig men ja vet inte om jag kan.
Kommer i alla fall skriva lite om dagen.

// SEO

Sommarjobb dåe

Japp idag började sommarjobbet som är på Idrottsskolan (Friidrott). Det man gör hela dagarna är att man tar hand om små ungar och leker med dem typ :P Faktiskt riktigt kul!
Var inte så himmla jobbigt idag, de som va lite drygt var väl vädret. Men de går me det me :P Hagla mitt på dagen så att de blev alldeles vitt på backen :D Åhh vinterkänslor (A)


som sagt vitt vart de! :P

Efter jobbat som var mellan 8-15.30 så åkte ja hem och åt. Sedan direkt tillbaka och tränade friidrott istället. Det gick väl sisådär men var första gg för iår så får vara nöjd.! Efter det var det hem och äta jordgubbar :D och sedan direkt på fotbollsträning. Riktigt kul träning idag faktiskt tyckte ja :D

Aja, alltså inte hänt så mycket annat än träning och jobb idag alltså. Ha det bäst <3 pusshej

// SEO

Idag är idag imorrn är imorrn

Japp idag så vaknade jag kring 12 tiden. Ganska länge att sova men de va behövligt :P För Jimmie kom typ vid 12 igår och va väl kvar till 3 och sen somna ja inte förens vid 4. Spelade i alla fall lite tv spel och ja va inte så himla duktig på att köra bil kan jag lova. Inte så lätt heller när man har en jätte liten tvskärm med färgfel på.

Aja vaknade i alla fall alltså ganska sent idag, och sen så slappade jag fram tills då det var fotbollsmatch.
Spelade ute som vänster back och det gick väl varken dåligt eller bra för mig. Matchen tyckte jag att vårat lag hade övertaget i men de andra hade typ tur och i slutet fick de in ett mål så slutresultatet blev 3-2. Det var för annat skattkärr som vi mötte.
Så nu har alltså Mallbacken förlorat 2 matcher i rad :S inte bra. Men jaja, seriös träning som gäller nu till vecka tjejer!

Kom väl hem runt 18.30 och sen dess, så ja. Har ja inte gjort så värst mycket. Suttit vid datorn sett på film och lite grejer.
Men ska försöka sova tidigt idag eftersom imorgon börjar sommarjobbet. Så ja, ni får ha det bra

// SEO

I miss Winter, I miss Snow



Jag är nog igentligen typ en av de få människor på denna jord som längtar efter Vinter och snöö nu när det är sommar. Fast igentligen så är de ju inte direkt sommar nu? De är dissigt och grått. Trååk är de!
Så helt konstigt kanske det inte är. Men saknar allt det vita. När till exempel solen lyser på och man är ute och åker puder eller när man sätter ett trick i big jump för första gången och glädjen bara sprudlar genom en. Det är något jag verkligen saknar på sommaren. För det finns iget som kan likna sig med det nu när det är sommar. Blir tomt utan det. Saknar vitern, saknar absolut mina skidor, mina twintips.

Undra vart det bär av till hösten. Ska jag åka till Malung och gå Freeride gymnasium där? Jag VILL verkligen det. Men mamma är ett hinder och hon säger hela tiden att det kostar mycket pengar. Och då känns det som jag blir en väldig börda för min familj genom att de måste stötta mig mycket ekonomiskt. Vilket kanske innebär att de får göra mindre roliga saker tillsammans. Vill jag att det ska va så bara för att jag ska ha få kul? Vet inte om jag vill det.¨

För jag tycker inte att det är ett problem att lämna Torsby, det ska nästan bli skönt. Slippa att känna sig utstött, slippa att må dåligt för att ja alltid sitter hemma och aldrig tränar, slippa mycket av det som jag inte tycker om här hemma. Jag trivs igentligen inte hur det är just nu. Men man får leva i den tron om att det alltid kommer bättre tider.
Min tid under högstadiet har inte varit direkt bra, har inte mått bra helt enkelt. Och det känns inte som det någonsin kommer ändras om jag inte flyttar. Så visst det är för skidorna jag vill flytta men det är även för att komma bort och träffa nya människor och komma till en helt ny miljö.

Jaja, livet går vidare och jag ÄLSKAR skidor och snöö hur dum jag igentligen är får ni avgöra :D
Aja, Don't Worry Be Happy

// SEO

Sverige - Spanien!

Japp ikväll är det fotboll. Och tv4 visar verkligen fotboll mellan typ 17 till 24? Ä det bra. Ja vill inte bara se fotboll tv4! Förstå? Ni har ju typ såna här sportkanaler ni kan visa på?
Aja Sveriges matcher är de ju i alla fall bra att de visar där kanske men alla andra matcher? Njaa ve inte ja. Men alltså ikväll gäller det. Kommer Sverige vinna? Njaa, vet inte det jag. Visst de vann mot Em-mästarna Grekland i Tisdags men de var ju ett mål som var bra men sen var det ett tur mål som gjorde att vi kunde hålla undan.
Så njaa, tror inte direkt vi vinner ikväll. Men man ska i alla fall hoppas!


heja sweeden

Idag kommer det nog vara lungt. Kanske skulle få besökt senare idag av pojka. Får se det märks. Annars händer det inget. Har fixat bloggen lite för er som inte märkt det. Har bara headern kvar nu. För det är ju Headern till min andra blogg. Men ska fixa det snart!"
Jaoo. Inte mycket som händer idag alltså. Ni får ha det bäst alltså! <3

// SEO

Studenten!!

Japp idag var det studenten som gällde.! Tremånningen Anders, grannen Jonna och den andra grannen Johannes var det som tog.
Fint väder var det (inte). Kom världens skur så blev helt genom blöt när vi var där. Och vi fann inte Johannes och Jonna heller utan bara Anders. Men vi gick till Jonna och sen Johannes när vi kom hem.

Igår hade jag verkligen jätte kul på sahlströmsgården. Sista kvällen med klassen var de :) De var en trollkarl där som hette Johan Stål. Han var verkligen jätte bra, rolig och underhållande! Det där han gjorde med en av våra lärare Ove var bara bäst!
Senare på kvällen så kom en som hette Ebbe tror ja? Han är typ en av Sveriges bästa partyfixare eller någonting. Så vi hade typ Karoeoke hela kvällen :P Helt underbart var de! Kuuuul! Synd att de ä slut för nu ä de ju så att man kanske inte får se de andra kompisarna ngt mer. Helt tråkigt...


Carro <3 helt underbar kväll!!

AJa... Har vart en kul dag. Kanske drar te Eddies sommarstuga och sover där inatt. Beror lite påeee omständigheterna!...

Men herrå :D pusshej<3

// SEO


Nu är det slut... nästan!

Japp, nu är skolan slut. 9:an slut... Är det skönt? Nja vet inte riktigt. Det är nu man ska välja på riktigt va man ska gå för gymnasiet och det är ungefär nu man tar första riktiga klivet i livet.
Ikväll kommer alla 9:or att bli bjudna på en fin middag och sen kommer det komma en gäst och underhålla oss. Ingen vet dock vem det är som kommer utan det ska bli en överraskning. Förra årets 9:or blev underhållna av Brolle Junior till exempel. Så det blir nog jätte bra! :) 



Hade en Rosa klänning på mig idag. Snäll syster jag har som lånar ut kläder till mig, så examenskläderna blev inte alls dyra. Endast skor och legjeans behövde ja köpa :D

Jaa, livet går framåt. FORT! Allt går verlkligen fort. På måndag, så kommer jag börja sommarjobbet som varar i 3 veckor. Gött med pengar :D Och sen så kommer det bli mycket båt i sommar tror ja! Det är också jätte härligt!

// SEO

Hej =)

Ska jag ha det här som en känslosam blogg? Kanske, kanske inte? Det har jag inte bestämt ännu. För det är så att min blogg, alltså http://JeNeParler.blogg.se är flaggad för flytt och har varit det i över en vecka nu så jag har absolut ingenstans att skriva av mig. Då tänkte jag, jag gör en blogg til :D Jaaa! Och det gjorde jag. Tralala.

Ni som inte vet vem jag är behöver bara veta att jag är jag, jag lever ett inte så intressant liv och är 15 år. Kanske ska flytta nu när jag går ut högstadiet, vilket jag gör IMORGON! eller så stannar jag där jag lever nu.
Shiit jag går ut 9:an imorgon..! Hur kan det ha gått så fort hela högstadiet. Det gick på ett kick. Och nu är de liksom slut... Någon mer som har känt att livet går väldigt fort vissa stunder? För det har verkligen de här 3 åren gjort.

Aja, ska iväg och bada med gulliga M nu, fixar iordning bloggen sen när jag kommer hem efter badningen.
Pusshej

// SEO

RSS 2.0