Åskar

Ja nu går de åska igen. Tycker det gör det hela tiden nu för tiden! Fast hindrar det Emma ifrån att sitta från datorn? Hmm, Nope! Orkar inte bry mig och det för har ju åskledare eller något liknade på huset :) Är i alla fall inte så stark åska nu.


så bra vill jag också va ju ! vill i alla fall till malung kan ja lova!

Idag, ja då har det varit arbete. De lite större ungarna på idrottsskolan kommer den här veckan och första intrycket av dem var väl bra. Det var bara några som absolut inte ville lyssna. De är nog i trotsåldern precis som lille kusin Henric skulle ja tro. Men det går att klara av det också.
Var dock inte alls bra väder idag. Regn regn regn heeela dagen. Blir en väldigt lång dag när det är så. Kan inte solen komma nu för de ska ju igentligen vara sommar nu! Ge mig!

Efter jobbet blev de vila och sedan fotbollsträning. Och det var väl inget speciellt med den idag. Typ halvstuka upp fringret igen.! Har stukat det en 5 gånger nu tror ja. Jäkla handboll och fotboll! :D

Aja, Harry Potter har kommit hem nu så vill seee den =) Men får bli imorrn efter jobbet för nu ska emma sooova. Natti allihopa och ha det bra, puss

// SEO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0