Kläääppen :D

Imorrn kör jag bakc on track när jag har chillat hela veckan. Men imorgon ska jag ta och köra lite seriöst och ha riktigt kul i parken :) Ska nog köra lite puder också eftersom de har snöat 15 cm under dagen! GÖTT! :D

Snart är det sportlov, drar hem imorgon. Jobbar på fjället lör-tis och sen drar jag till åre antagligen på onsdag kväll eller på torsdag morgon :) Blir där tills på sönda och det ska bli riktigt RIKTIGT kul :D

Ha de bäst, nu laddar jag hem counter strike source och jag känner mig som en näärd, pusshej :)

//SEO

Slappis dag

Idag så orkade jag inte åka upp imorse till Kläppen utan blev hemma. Delvis för att jag var trött men mest för att min arm fortfarande är lite dryg sen jag krocka. Fast på fredag då jäklar ska jag åka :)
Var jätte läskigt när jag åkte i måndags för då våga jag inte göra ngt och var helt osäker på skidorna. Kändes som alla skulle köra in i mig ungefär, inte kul. Men man får nog ge det lite tid innan det känns lika ige´n :)

Min dag har idag betått utav 3 filmer och sen lagat mat, nu ska jag göra läxa med felix på 7:an.
Saknar dig Thomas och längtar tills på lörda då vi ses :)

//SEO

Jib Academy 2009

Japp i lördas var det Jib academy i Tandådalen. Victor var med hemifrån och vi åkte upp TIDIGT, typ vid 7 tiden till fjället.
Det var sol men ganska kallt...
Först var de typ uppvärmning och joks till lunch tid vid 12. Och när det var dags för lunch så drog jag ner till värdshuset för benke och peter bjöd på lunch där och tro på fan att jag råkar frontalkrocka med en annan skidåkare och stukar armen och smäller i huvudet.
Efter det tänkte jag inte va med på tävlingen men efter en lååång lunch så drog jag och tästa ändå :)
Och det gick väl sådär, gjorde en line på två 3:orm, gick sådär. Sen tästa jag en 7:a men de funka inte alls :/

Men sen när de va prisutdelning och jag gick vidare som dark rider :D så nu är de kläppen nästa ;D GÖTT!
Jekub och Hebbe och Jon gick också vidare :D

Nej nu ska jag dampa på msn me Therese, P=usshej<3

//SEO

Blue bird :D

Idag var de strålande sol och blå himmel :D Underbart väder i kläppen alltså! Köpte nya gogglar också, spy blev de tillslut efter mycket om och men!
Och imorrn är de Jib Acadamey :) Och det ska bli så jäkla kul! Victor kommer upp också och ska va med, och sen typ hela min klass är med, så kommer bli as nice :D

Nyss käkat pizza med pojkarna, men nu ska jag dra :) Ha de bäst, skriver imorrn hur det gick!

Imorrn kommer Thomas :D

//SEO

900 :D:D

Idag så klara jag 900 för första gången :) Shit va man blir glad när det går bra! Och det vädret vi hade idag kan man inte direkt klaga på :) Helt blå himmel med strålande sol! Lite kallt dock :/ Typ 18 minus eller ngt. Men nu längtar jag verkligen till tävlingen på lördag!

Igår så var jag på Bigairbag uppvisning också, det var helt sjukt kul :D Det var jätte mycket folk och jag, Hebbe, Maxi, Järnberg och Färnvik böjd på en show :) Det var speaker och folket jublade och det var jätte mojs :D
En av de roligaste grejer jag gjort typ!! :D

Längtar tills på lörda då Thomas kommer också :) <3
Jag är super duper glad :D

//SEO


Puder och BC kicker :D

Åkte i Sälen idag :D I Tandådalens park på förmiddan och snurra i stora kickarna, kände på dom lite inför jib academy :D De var faktiskt skönare än vad jag trodde så de döger nog :p
Efter lunch så drog hela klassen upp på hundfjället och gick i typ 1 m snö 1 km och fann ett spot som vi byggde en BC kicker :D Alltså en Back country kicker. Vi åkte där hela eftermiddan och det var helt underbart med så mycket SNÖ :D <3

På vägen hem fick jag reda på att jag skulle vara med på en uppvisning imorgon i Stöten på deras BIg air bag, typ en jätte stor ballong eller ngt man landar på, kommer va as läskigt första gg :s men de blir kul :P


Kanske de här Oakley crowbar?

Ska gogglar också och jag har beslutsångest, saknar min thomas gör jag också :/
Pusshej leverpastej :D

//SEO

Mojsigt me snö :D

Snö snö det snöar :D Gött är de och det betyder att vi kommer åka puder imorgon måndag i SÄLEN :D Det är så jäkla roligt!

Blev ingen 7:a i Blackline men de blev träning på grabs och ett försök på misty 5 i fredags. Vädret var ju inte så bra det snöade och blåste så var lite läskigt att köra för hårt. Bättre att spara sig lite :)

Jobbade igår på fjället och jobbar idag också, sitter just nu och väntar på att charlotte ska bli klar så vi ska åka upp. Det är snöö på vägen så hoppas verkligen vi kommer upp för den långa slingriga backen dit upp! Men det ska nog gå bra! :)

Fick vara med Thomas igår också :$ Mysigt som alltid :) Men nu ska jag dra, ha de bra :)

// SEO

Dradamdidoo

Imorrn hoppas ja på hyffsat väder i Kläppen för imorrn ska jag jäklar i mig tästa en 7:a i black line :) Smaska på lite feting grabs på 3:a och 5:a också får de bli! För nu är de mitten av sesongen och de är nu man ska börja utvecklas ordentligt :D Kanske en misty 5:a i lilla redline också? om ja har tur :D Aja, hoppas på FINT väder!

Funderar starkt på att inköpa ett par nya gogglar nu för sist jag åkte i Kläppen, alltså i onsdags, så kom de in vattendroppar på insidan och sen frös de och jag såg inte ett enda dgg :/ Lite drygt varre och nu blir de nya!
Ska kolla på hovfjället till helgen för jobbar och hoppas de har några snygga modeller hemma :)

Hann med att städa idag också :D Så nu är de rent i lägenheten. Men nu ska jag dra :) Lägger in ett inlägg imorrn om hur de gick, hoppas på de bästa iaf :)
Puss hej <3

längtar tills lörda :$

//SEO

Pissvääär

Dag  i Kläppen igen, och de va riktigt piss väder :/ Dimmigt och kallt. Men de funka och åka och så, blev inte så mycket trick idag. Tränade på switch 360 men de gick så jäkla dåligt :/ Ingen bra dag för mig idag alltså-.

Imorrn är de vanlig skoldag, min andra för den här veckan. Tänk er, skidbacken 3 dagar i veckan :D och skoldagar 2 dagar i veckan. Jag är i himmelrike :D:D

t<3

//SEO

Super väder :D



Var i kläppen igår och hade åkdag och det var så underbart bra väder :D Eller på morgonen var det riktigt riktigt kallt och det var nästan lite jobbigt att åka men sen så när solen hade snurrat runt berget så den låg där parken var så var det helt underbart :D Nog en av de bättre dagarna man får där skulle jag tro.
Gjorde 540 tail i black line :D och sen träna jag på switch 360 i Red line. Blev nöjd med dagen och längtar tills imorrn då vi ska dir igen och åka :D

I fredags var mormors begravning också och den var verkligen jätte fin med enormt fina blommor och mycket musik till. Kunde knappast blivit bättre! Hoppas du har de bra där du är nu mormor :)

Ska försöka bli lite bättre på att updatera bloggen nu, LOVAR! Kanske ny blogg design till helgen? Se om jag hinner med det. Ha de bäst :D pusshej<3

(saknar dig thomas :$)

//SEO

RSS 2.0