HalloweEn!

Nu är det läskiga tider :O HALLOWEEN!



Dagen har vart lugn och go och jag har tillbringat den med Thomas :) Vi har sett på filmen Halloween av Rob Zombie och tatt det lungt och pratat.
Filmen var dock ganska läskig, och sjuk framför allt. Jag blev då lite rädd av den, vet inte om jag är klen men är ju så att skräckfilmer inte är min starka sida :*

Vid 5 tiden så gick vi mot Torsby och sedan vände jag hem när vi kom dit typ. Kom hem nu vid 6 och då färgade syster håret på mig igen.
Så nu sitter jag här med folie + färg i mitt hår och väntar på att få ta ur det. Färgar mig igen för att det inte blev så blont förra gången:)

Men nu ska jag se på tv, pusshej <3

//SEO

Klippning + Färgning




Var till Salong Dominique i morse vid 11 och Mikaela klippte mig :) Vi skar hela håret och jag tyckte det blev rätt bra. Blev nöjd iaf :P Mamma klagar som vanligt på att det blev för kort men jag börjar bli van på att hon gör det. Fast hon menar ju inget illa heller, vill nog bara att det ska vara som när jag var liten och hon bestämmde min frisyr. ;)

Efter det åkte jag och syrran och köpte färg och sedan färgade vi mig. Det blev Moccabrunt "nyans 850" och ett blont fält på vardera sida i underhåret typ. Tack för att du färgade mig Elin :)

Dagen har annars vart lugn och tog en springrunda nu på kvällen.
Imorrn kommer tubi och ser på film :) Blir nog kul!
Pusshej

//SEO

Utmanad!

Blev Utmanad av Yohanna

Regler
* Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag tycker aldrig jag är bra på något även fast folk säger det
2. Jag dreglar när jag sover
3. Jag älskar choklad <3
4. Jag älskar adrenalinkickar
5. Jag är alltid jätte rädd när jag ser på skräckfilmer
6. Jag vill oftast inte visa mig utan plattat hår
7. Jag vill just nu åka skidor

Utmanade
Hanna
Fia
Ida H
Ida T
Stina
Sofia
Marie

Snöööö<3



Det är nu snö i tandådalen :D Och de har börjat att spruta också, puss på det! Snart skidor betyder det! <3
Snöade tydligen i Torsby också så det var allderles vitt i morse men det missa jag :/

Dagen har vart riktigt kul och jag har tillbringat den i Bodaborg med Stina, Mickan och Hanna :D
Vi åkte ifrån torsby halv 6 i morse och kom hem nu vid 6. Vi hann med Bodaborg i 4 timmar med ENORMT mycket mölj :D och McDonalds "donken" och ett stopp på HM.
Mickan höll på att skita ner sig när vi var på bodaborg för det var spök vecka och då var de gubbar med maskar som gick omkring och skrämmdes. Lite läskigt var det!

Men, nu är jag trött. Ska kolla på Oth, ta en dusch och äta kvällsmat :D PUSS!

//SEO

Slut med godisstopp

Orkar inte inte äta godis längre. Man kan nog ta sig en bit eller två nån gång ibland utan att man dör :P Så nu, börjar jag helt enkelt med det igen.
Kommer nog fortfarande inte äta godis bara för att de ä godis utan när man är sugen på ngt.
Typ mörk choklad de ä GOTT :D Så det kommer det väl bli nån gång när man är hemma på helgen.

Bodaborg imorrn med Stina, Hanna och Mickan då :D Kommer nog bli riktigt skojj!
De som är drygt ä att bussen ifrån trosby går 5:30. Jag kommer sova!

Så därför ska jag gå och lägga mig nu, godnatt. pusshej

// SEO

Freeski TV

Freeski tv <3 I WANT TO SKI säger jag bara, man blir så sugen så det sprätter i bena på en när man kollar på det!
Här är ett sampel!




Studsmatta hela dagen med Icko idag typ, redit kul :D
Bodaborg på onsdag, mega kul :D

//SEO

Vintertid + Vinternoll

Japp idag har det blivit Vintertid, WHIHOO! Eller, not! Det ä ju så att nu kommer det bli mörkt redan kl halv 5 ungefär :/ Och det suger vekligen! Menmen, man ska inte klaga. Vintern är snart här <3
Pappa pratar föressten om att kanske dra till Dolimiterna med typ 45 pers. på vinterlovet. Om ngn vill med hojta!

Vet ni en annan sak? Att det nya Guitar Hero 4 ska komma ut i slutet av november. Till spelet kommer det finnas med gitarr, bas, mic och trummor. Om ngn köper så lovar ja att ja vill tästa nån gg :) Fast tror det kommer bli rätt så dyrt att köpa det...
Aja, iaf. En av låtarna på det spelet är iaf KENT - VINTERNOLL!!!! Ohlala :D Tänk er en kent låt med <3 Det kommer nog bli riktigt nice :D:D:D

Menmen, nôrge nu, ha det bäst folkisar <3<3

Det heter inte böger det heter bögar

//SEO


Rundtur i min lägenhet :D

Så, det tog ett tag. Men nu ska ni få se hur jag bor i Malung ^^
Kan ju för er som inte vet säga att jag bor själv i en 3:a på ett ställe som heter Fällen. Det är som ett salgs elevhem fast det är massa lägenheter iställer för rum. Det är riktigt nice där och de ä gött att man bor där för alla man känner bor typ där också!


Vi börjar då med min hall, inte så mycket och se :) Men här ä den iaf


Min Toalett, där man duschar och oftast gör sina.. ja behov.


Mitt köksbord. Hade tagit en bild på hela köket också men den försvann :$ Men det är inte så mycket, en diskoho som är ganska stor och kyl+frys. Och sedan är de en stor bänk också (Y) rymligt och bra :D


Mitt vardagsrum som är, "HUGE" Allderles för stort. Det ekar om man står i hörnet typ! Aja här sitter man och spelar tv spel ser på tv och äter mat :)


Här är då mitt rum :) Det är då det finaste rummet i lägenheten eftersom det är det enda jag har brytt mig om att göra ngt åt. Har satt upp lite nya gardiner och så har ja en ny matta också :D Men här det alltså man ligger och sover och mysar :)

Har även ett rum till som en annan tjej bodde i från början "Camilla" men hon flyttade till sin kompis FAnny som går samma linje som henne. Jag klagar inte om de eftersom vi gick inte så bra ihop. Men det rummet har jag inget i, orkar inte städa det heller. Men har alltså ett "gästrum" om det är folk som vill komma och hälsa på ngn gg ;D



Det var alltså min lägenhet i Malung det, nu är jag hemma och ska vara hemma hela lovet. Ska bli skönt med lov!
Men nu ska jag ut och hoppa studsmatta!
Take care<3

ohlala :D:D:D:D

//SEO

Mössan<3

Diggar min nya mössa<3 Den är varm skön och go. Alla egenskaper som jag söker i en mössa ;) Tack mamma för att du köpte den åt mig :*

Idag, när jag steg upp kl 8 som vanligt så strålade solen in genom mitt fönster och det var frost ute :D Mysigt är det när vintern nu kommer smygande. Kanske inte så himla länge tills man står i skidbacken med pjäxorna på fötterna och skidorna fastknäppda? Förhoppningsvis inte :)
Det enda som ä lite jobbigt är att när det ligger runt noll gradigt så går jag alltid runt och fryser häcken av mig :s Sen när det blir typ typ några grader kallare så det kanske är runt -5 eller kallare så fryser jag inte alls. Det är knäppt!

Sista dagen innan lovet nu också, för imorrn så ärre FN dag och de ä inte så himla jobbigt skulle ja tro. Ska gå runt på olika stationer.

Menmen, samhäll nu.
Pusshej<3

//SEO

Don't worry be happy!


Det var mitt "motto" när jag startade den här bloggen för ca ett halvår sedan? Nej faktiskt 4 månader och 11 dagar sedan.
Då visste jag inte vad som skulle hända med mig.
Jag visste inte om jag skulle få gå i Malung! Det var liksom det som stod i fokus och det var i princip det enda jag tänkte på hela sommaren!
Och nu när jag sitter här med facit i min hand så kan jag lätt säga att jag har valt rätt, för allt känns bara rätt! Jag mår bättre än på länge och jag behöver inte bry mig om så mycket som fanns hemma i Torsby som är och var jobbigt för mig.
För det var mycket som jag hållde inom mig i Torsby, mycket var det. Och det var så skönt att bara släppa det och komma till ett nytt liv.

Tror att det här som jag har gjort nu, tagit steget. Flyttat till Malung och skaffat ett nytt liv kommer påverka mig resten av mitt liv, eller rättare sagt! Jag vet att jag det kommer påverka mig. Man utvecklas ju så himla mycket som person och i sig själv när man blir, ja. Självständig?
Men en sak är ju klart, man saknar mycket i Torsby också! Vänner, Familj, Naturen, Byn, ja allt. Men, man kommer ju dit igen. Man kommer hem och får träffa vänner och se Torsby. Det är bara det att man har två ställen att bo på nu istället för som förut, bara "hemma".
Fast som ni vet så kommer alltid, Home will ve home. Fast nån gång måste man ju ta steget och gå ifrån hemma också, och det gjorde jag...

Slut på detta, jag skriver av mig ibland och ibland inte. Vet inte om det är direkt intressant men det är så jag känner.

//SEO

Sista veckan

Sista veckan före lovet, sista veckan utan snö?
Förhoppningsvis så har tandådalen eller sälen nånstans öppnat, vill åka skidor nu! Man har världens sug efter det nu, det är liksom nu man vill åka som MEST! Men de ä ju också nu man inte kan åka, störsamt. Men vilken GO känsla det kommer va när man står på snön för första gången. Och det är inte låångt kvar <3<3<3

Haha :) Vi har en i våran klass som heter Felix, och igår när ja var på 7:an (en fritidsgård) så skulle vi se på Tila Tequila. Felix har den !" att somna när man ser på tv. Så jag och Emmelie stängde av lyset och tv:n och allt och gick därifrån. Haha :) Tror han sov där rätt länge innan Patrik gick och fann han xP

Ni som inte har sett Tila Tequila, se det :D de ä sjukt och SJUKT KUL xD Hon ä en player om ngn är!

You are so shy, but cosy

//SEO

MAT !

matmatmat, jag har lagat mat på HR hela dagen.
Först en soppa med massa grönsaker i och 2 paket nudlar å soppan såg ut som, ja inälvor? Det var geggigt iaf!
Sen fick vi pannkakor till det men sylt och grädde. De vart konon goda :D
Hade en rast med lite matte och sen skulle vi tillbaka.
Då blev det ett knyte med FISK och sen köttfärssås och spaghetti! Så nu har jag mat för ett år ungefär :D

Men tjarråe :D pusshej och ha de GAY <3

//SEO

Ja ä nog lite kär :D

Nu kom jag på vad det var jag skulle ha skrivit om i mitt förra inlägg. Jo det är så att jag har funnit en skit snygg jacka, och ja blev lite kär i den tror ja :$ Nikita Aribag Jacket heter den och ja tycker om den kan ja lova :D


here it is! and I like it!

Skulle kanske vara snyggare i svart, blått och vitt. Eller i gul, svart och vitt :) Men får se, har bara funnit denna färgen på nätet ännu. Och sen kommer den inte släppas förens i slutet av oktober. Men det är ju ganska snart. Fann i alla fall en hemsida man kunde köpa den ifrån, så får se om min plånbok tillåter mig

Igår så skulle jag och Victor hoppa studsmatta, efter tag så låter det HEJ! Vem kan de vara? Jo det är Julia, hon bor granne med oss och det är hennes studsmatta vi hoppar på. Så då blev de inte riktigt lika kul att hoppa längre :/ Menmen, får la hoppa en annan gång.
Kom även ut och sprang en sväng igår också, det var gött!

Kanske Rallybrudar ikväll med familjen? Skulle va kul att se filmen för den är ju inspelad en del i TORSBY och är bor ju jag såatt kul att se om man känner igen sig. Filmen för övrigt har väl inte fått direkt bra recentioner men det brukar ju vara så att om den får dåliga brukar den va bra och om det är bra så brukar den va skit dålig. Så kanske ä lite posetivt ändå :)

Nej, nu ska jag på gymmet och träna lite :) Ha de bäst!
PUSSHEJ

//SEO

Slappisveckan.nu

Oj oj, nu får de gå fort. Lisa kommer halv och klockan ä nu 11.27. Cp sega datorer var de här i skolan idag också!

Idag så drar jag hem efter jag har ätit med Lisa och sen gymme. Alltså efter gymme :) Ska bli gött att få träna lite tkr ja, har inte haft så mkt träning den här veckan.
Mån:Gym
Ons:Fotboll
Fre: Hokey och Gym
Ganska slappt ärre! + att vi inte har haft några lektioner den här veckan :D
Va hokey i morse, va skita kul :D drygaste är väl att de ä imellan 7-9 så man måste gå upp dret tidigt :/ De suger lite, men de ä nästan värt de.! För man känner verkligen hur man blir bättre och bättre för varje gång som man åker :)

Alltså, när ja satt här förut och vänta på datorn så visst jag precis va jag skulle skriva men nu har jag glömt det, typiskt mig. Ni får ha de bäst folket, För nu ä Lisa klar med sin snabbis me Robin, höhö :D
Pusshej, hörs i helga :D

//SEO

Summerrail IGEN :D

Hej hopp gummi snopp. Fin början på ett inlägg tkr ja!

Alltså, vad händer i Malung? Inte så mkt, idag hade jag sovmorgon till 1. Då hade vi Fotboll och sen slutade jag efter det.
Drog hem till Lisa och åt Spaghetti och Beacon och lite gräddsås till det. Fast såsen blev eller såg ut som sky. Trots det så var det riktigt gott! Tack för den maten Lisa :)

Sen drog jag hem, men på vägen hem träffa ja pojkarna som var på väg till ishallen för att raila så jag drog dit och kollade. Det var nice där! men blev as kallt framåt kvällen :/ Så ja drog hem, duscha och nu sitter jag här på 7:an framför datorn och lyssnar på när Patrik förhör Julle på ett prov om Naturkunskap. Tror de ä B kursen. Fattar inte så mkt vad de snackar om så har slutat lyssna x)

PS: POJKARNA är VÄLDIGT duktiga på rail!!!! Bara så att ni vet. Det är helt sjukt vad de kan :O Man känner sig ganska dålig jämfört med dem kan ja lova, fast de är väl därför man ä här :P För att lära sig såna sjuka saker :D:D:D:D:D

Hoppas folket har de bra som läser här :D För med mig är det riktigt fint.

Allt blir så pinsamt när man är runt omkring dig :*

//SEO

ÄLG VECKAAAAA


haha, älgvecka är det här uppe i Malung, och det betyder.
1: Tränings vecka, eller mer teori än träning faktiskt. Typ gym två ggr och två andra grejer under hela veckan så det är rätt lungt :)
2: Inga lektioner nästan för alla lärare, eller de flesta är på älgjakt :D De ä så skönt!

Som idag t. ex. har vi haft teori mellan 9-11 med våra trevliga lärare :D Dom ä bäst igentligen om man tänker efter, fast de är väl mer tränare än lärare :) Sen så har vi snart en engelska lektion 5 i 1. Så alltså, det är riktigt jäkla slappt den här veckan. Men de ska man ju inte klaga över!

Vet inte vad som händer senare idag, ska nog dra och sk8 om ja vågar och hinner :) Skulle i alla fall va skojj för har haft lust med det i 3 veckor eller ngt nu! Sen blir det mat, skinka och potatis med gräddfil. MUMS! :D
Sen blir det nog gitarr och lite 7:an på kvällen med film? Kanske kanske inte..

Nej nu ska jag göra en tyska uppgift, ska skriva massa siffror med bokstäver. Så det är en rätt lätt uppgift men den måste väl göras som allting annat.

Pusshej

It made me happy

//SEO

bilddagboken.se?

Ni som vill se min bilddagbok kan ju gå in på http://twintip.bilddagboken.se

Men, det var ju det jag skulle prata om, Bilddagboken. Jag lägger ner väldigt mycket tid där. För varenda gång man går in, det vill säga kanske 1 gång om dagen om man har tur. Så är det typ 30 vänner som har lagt in bilder, och kan lova att det sån grym tid att kolla igenom alla bilder.  Men i och för sig är det ganska kul :D Får väl skylla mig själv som kollar på alla (A)

Idag, så kom jag till malung typ 20 i 8. Gick till lägenheten. Somna, Gick till skolan och hade engelska. Satt vid datorn hela egelskalektionen och letade efter information om Phoenix men fann typ inget.
Gick till skolsköterskan, hon var inte där, gick hem till mig och sen ner till affären och handlade med Emma. Handlade för nästan 250 KR MAT! Det är dyrt med mat! Men handlade ett stort förråd med massa grejor så va därför de vart så dyrt :)
Sen så gick ja till skolsköterskan och då va skoldoktorn där så jag fick något recept för min ögonirritation som jag har haft i typ 3 veckor nu.
Åt mat med Emma och sen gick vi till data salen och här sitter jag nu :D Wheej, gjort mycket fast ändå ingenting.
Ska snart på gymmet, ska bli gött :D

Pusshej <3

//SEO


Gymtröttehet, en grym sjukdom

Ni som tränar på gym vet att om man går på gymmet, så är hela dagen seg efter det. Man orkar nästan ingenting, det enda man gör är att man längtar efter mat! :D Men men. Det är även väldigt skönt eftersom man känner att man gjort något bra!

Idag så ska vi äta Lammkotlett. Är det gott? Har nog aldrig ätit det i hela mitt liv tror ja, så ska bli lite spännande :)
Pappa har köpt ett får så vi äter det hela tiden, eller. På helgerna när jag är hemma rättare sagt :) För på veckorna blir de ju lite lättvindig mat, för de ä enkelt att laga själv! Aja förra helgen åt vi i alla fall Lammgryta och ris. Det var riktigt smaskigt och jag tror inte det blir något sämmre idag! :D

Var hos Elin igår kväll också :) Kul var det att få träffa henne igen! Var verkligen jätte länge sen som sagt var.
Vi såg på 2 filmer och åt popcorn och chis och prata en massa :) Riktigt mysigt! Det får vi göra om Elin!

Nej, tycker ni jag skriver för mycket? Idag var det ju inte så långt. Eller hur ;) Så ja, ha de bäst. Skriver väl imorgon när jag är i Malung igen.
Pusshej

//SEO

Lite Video :D


Första backflip'en ja gjorde i fjol :)


Klara ju det :O :D <3

Nej förlåt att ja lägger in det här onödiga inlägget, men vad ska man göra en lördagskväll/natt?
Lägg gärna ett förslag!

// SEO

Jag ger aldrig upp värmländskan!

Hallå, Robin du kan ju inte klaga på mitt språk :O
Ja kmr aldrig i hela mitt liv ge upp värmländskan och börja snacka som en storstads fjolla. Ush de ä de värsta jag vet :S xD
Men visst man kanske påverkar lite av att alla går runt och säger, "de ä chill", "är du pepp på det här", "fett mannen"... osv.. Det får nog en viss inverkan på en, så förlåt. Ja ska försöka att inte ta till mig alla såna ord och prata som ja brukar :D Torsbymål föralltid!<3


Rummet i Malung då :) Trivs gör ja!

Vet ni en sak som jag har gjort i helgen :D:D Eller idag rättare sagt? Jo, fick sitta i en rallycross bil när min syrras kille körde. Robin Olsson heter han ( www.robinolsson.eu ) och han är typ nere i europa och kör. Så han va riktigt duktig, nästan så man blev lite rädd imellanåt kan jag lova :) Tänk er kör fort som satan mot en kurva och så handbroms, växla ner. Acca iväg igen! De ä en riktigt adneralinkick grej de :D Synd att Reito banan som vi va och körde på ä så kort (A)

Igår, så va jag i Stjernehallen me Fia, Mickan, Stina och Hanna. Vi körde lite träning och de va kul :) Kul att få träffa dem igen för de gör man ju inte så jätte ofta längre :/ Fast ska nog på gymme och träna me Stina på Sönda :D

Och ikväll, så ska ja till Elin och se på film. Guuud va länge sen det var jag såg den människan ens :| Det är hemskt att man tappar kontakten med så många nu när man flyttat :/ Och jag kan ju inte säga att jag ä den bästa på att hålla kontakten med de flesta heller, så borde igentligen bättra mig på det! men är svårt att hinna med allt varje helg, oftast så gör man saker hela helgerna. Och sen så ä man ju trött efter veckan eftersom vi tränar ju en del och så! Aja ä i alla fall kul när man träffar folk för ja gillar verkligen så många! <3

Nej, för långt inlägg va? Ni orkar inte läsa allt :D xD Ni som läste allt skriv en kommentar för de ä ballt om ni gör de, haha.!
Ha de bäst allihopa.
Robin va de här mkt fjollstadsbo också?

PUSSHEJ

//SEO

Matteprov :|

Shiet, matte prov om 10 minuter, kör en sån här snabb blogg :D

Ja alltså prov snart, Whish me luck! Fast ja tror de blir rätt chill. Har blivit klar me kapitlett och de ä ju typ bara repitition ifrån 9:an så de kmr nog gå nice :)

Åker hem 20 över 2 idag med för slutar efter matte provet idag. ÄR GÖTT!
Ngt som va mindre gött var att de va hokey imorse kl 7!!! Det är tidigt för er som int visste de. Så ä lite trött sen de, men de ä förövrigt ganska nice att spela hokey :) Börjar få ordning på skrillorna nue :D:D

Nej prov nu. Pusshej<3 <3<3<

What do you want? Mabye mabye not?

// SEO

Grattis VICTOR NORBÄCK

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva ut i hundrade år!!!! osv...

Ja idag fyller alltså Victor år, hela 16 år :D Grattis, grattis till han. Hoppas han får en bra dag i Karlstad idag!

Själv så sitter jag på historia lektionen och försöker få tag på lite fakta om Henrik Sjöfararen. Vet inte om det går så jätte bra men. Vi ska göra en muntlig presentation om våra upptäcksresare snart tror ja. Det är rätt så drygt tycker jag :/ Men gött när de ä över vilket är snart.

Idag är det i alla fall riktigt god mat här i Malung! Pannkakor :D:D Mums säger man till de alltså!
Ikväll är de innebandy också vilket ä skojj som satan! Och imorrn hokey, de ä rätt skönt att vi håller igång. Förhoppningsvis blirre gymme till helga också.

Nej ska väl plugga lite också :)
BTW, såg mitt första Grey's and Atomy (stavning?) igår. De va bra, fast alla dog ju :'(

Nej ni får ha de bäst :D

Öjt, en sak till. ja drömde att jag åkte skidor i natt <3 De va helt underbart :D

// SEO


Drammdam!

tja hopp, ja vill åka skate typ. Men åker aldrig till skatehallen, blir inte av. Hinner ju aldrig :/

Idag hade vi typ sovmorgon till halv 1, och då hade vi samhällskunskap me Håkan bråkan i 2 timmar fast fick sluta tidigare för hade jobbat hemmat. Så dagen var alltså skeIT slapp!
Gymmade sen också :) typ 2 timmar, jag och Lisa va flumm flumm men de va redigt roligt :)

Men vad ska man skriva? Livet i Malung är bara bra, man börjar liksom vänja sig med allt och börjar liksom känna allt folk nu. De ä riktigt nice :) ! Jag kommer nog inte hem trots allt Mamma :D
Nej, ja ska va lite social med folket nu. Ni får ha de BÄST!
Puysshej <3<3

I think you look really nice in that backpack

// SEO

Sovmorgon<3

Imorgon har jag ätligen sovmorgon :) Till halv 1!!!
Det enda som är krukset är att jag måste göra några frågor men de gör jag nog typ 11 lr nått imorrn. Orkar inte göra de nu är hungrig och trött! =/


Längtar tills snön kommer. Såg ju lite snö igår är ja va i Sälen iaf :)

Dagen har väl gått fort. Hade historia prov förut om Sverige imellan 1200-talet till 1500-talet. Det gick väl sisådär. Var massa kungar typ. Skrev 16 sidor tror ja. Så längden räcker nog :P

Nej nu ska jag hem och äta mat <3 Puss på det!
Sen ska jag dra och bada me Lisa Fisa i Badhuset. Tror Viktor skulle med också :) Blir nice de!
Neeee herråpp!
PUSS

PS.. PAPPA HAR BESTÄLLT MINA SKIDOR NU <3

//SEO

Gubbar med sjömanskostym

Idag så steg man upp kl 5 som vanligt på måndagsmornar. Man är helt död men man pallrar sig i alla fall iväg till bussen som går 6:15. Ett mirakel att man gör de igentligen tkr ja :)

Idag när jag kom hit till Malung så tog vi bussen upp till Sälen. Vi åkte till Högfjällshotellet, måste bara säga att allt är väldigt "snofsigt" där :O! Jaja iaf där gick vi in i en sal med massa stolar nämligen konferanc rummet. Där stod en gubbe i sån där ni vet jätte fin kavaj med knappar. De är ju en sjömanskostym tror ja. Första intrycket = OH Shiet, den mannen har mycket pengar!
Aja iaf lyssna vi på han i kanske 2 timmar. Sen varre lunch. Sen så lyssna vi på en annan gubbe och sen åkte vi hem.
Vad lärde sig Emma på den här dagen? Nja inte så jätte mycket, dels för att de går verkligen inte att koncentrera sig i typ 4-5 timmar på gubbar som pratar och sen att stolarna var som sten så man fick träsmak i röven. Men trots detta så lärde jag mig att man inte får någonting gratis i livet. Man måste hela tiden anpassa sig efter andra men samtidigt sticka ut med sina egna ideér. Man ska aldrig ge sig och bara man vill och vågar så kommer man gå långt.
Humöret var också väldigt viktigt!

Så lite nytta kanske de va att vara på den där konferans dagen uppe i Sälen fjällen, kanske är de just den dagen som gör att jag kommer lyckas i mitt liv framöver? Vem vet. kanske kanske inte. En sak vet jag i alla fall att deras muffins som de bjudde på var MUMS!



När jag kom hem sprang jag 7,2 sen åt jag falukorv och stuvade macaroner. De var gott!
Ikväll ska jag plugga historia och äta korv omelett. För åt ingen igår :D:D Pusshej ha de tiktigt GAY

// SEO

Nå vad tycks?

Ändrade bloggen lite, vet inte om de blev så stor skillnad men. Eller jo de vart de väl, men vet inte om de ä så bra men de får la duga. Ni som läser får väl lämna förslag annars, För jag har ingen aning om vad jag ska göra.  Det är ju typ as svårt att komma på! :S

Helgen har väl vart bra, har gått fort som vanligt. Liksom redan söndag snart dags att åka till Malung igen :) Men de ä nice att de går fort också.

Igår så vakna jag typ vid halv 11 skulle ja tro. Gick ut och hoppa studsmatta me icko och sen så va ja typ me han till 4. Alltid kul att va me han :) Blir ju liksom inte att vi umgås så mycket nu när han bor i karlstad och jag i malung. Shooho liksom en 20 mil imellan.. :O Så kul att träffa han alltså :)
På kvällen var de bowling och tacos me familjen. De va mysigt :)

Idag, har jag vart på gymmet med Stina. De va gött att träna faktiskt :) Man känner liksom att man gjort ngt bra. Sen var de ju kul att träffa Stina igen :) Inte  så jätte ofta de händer heller...

Vet inte vad de blir resten av dagen. Slappis antagligen :)

Vet ni ja gjord en bondeomelätt förut i morse :D:D:D:D:D: De va MUMS!!!

// SEO


:O

Nu pågår progressen CHANGE EMMA'S BLOGGGGGG

tjaa!

Tjaa! Hur är det?
Själv är det okej, jag är piss trött men de funkar.
Började dagen med hokey kl 7 till 8. Kan lova att man va trött!
Sen så hade vi svenska, lyssna lite på när peter förlara ngt om någar ord på a, minns inte va de hette men de va typ massa olika för att man ska bli bättre på att tala. Fick sluta typ ganska mycket tidigare för hela klassen var typ död...

Åker hem sen efter matten, ska bli ganska skönt att komma hem. Tror de blir golf på sönda annar vet ja inte va de blir i helgen. Om jag orkar blir de borejoggen och blogg :)
Naej, ska gå och äta risgrynsgröt nu, deä så gott! Ska bara finna Emma och Lisa :) Men ha de bäst ska skriva helgen. Lovar till och med det (A)
Pusshej

bjöjor och spermier (Y)

// SEO


Brighte white snow?


Hovfjället ifjol <3

Hebbe sa att det kanske skulle komma snö i Malung på Söndag!!!
1 + grad och snö, ä de sant? För hoppningsvis :D
Har ingen flash player på den här skit datorn i skolan och de går inte att instalera. Så det är omöjligt att se någon prognos för alla sidor kräver flash... Så kan inte kolla att de ä sant heller :/

Idag har de väl vart ganska slappt. Eller, som vanligt.
Början kl 9 med historia med våran FAVVO lärare Håkan Bråkan.
Sen hade vi 1 timme hål och sen börja våran samhällslektion. Gissa med vilken lärare? Jo Håkan igen!
Ni som vet vem Ola Persson är så är Håkan typ en dubblet. Fast inte samma uteseende då men de babblar och babblar typ.
Nu har jag lunch och ska börja data kl 14:10 alltså om nästan 2 timmar. Så tänkte att ja blogga lite :)
Aja, ni får ha de bäst :) Ska överleva ikväll (A)

// SEO


Livet kan gå bra fort ibland

Wheej, mitt mat sug har nu släppt :D
Sen jag kom till Malung har jag ungefär vart sugen på mat 24/7 och typ alltid vart hungrig. Men nu blir jag i alla fall mätt och belåten när jag äter :)
Var föressten Fiskpinnar och Potatis i skolan idag ;D

Dream on jag vill åka skidor så plx snälla gud fixa snö.
Idag när jag vaknade var det regningt. Så idag fick alltså gå till skolan för de går inte att åka skate board när de ä BlÖtt :/
Och sen är de ju punka på min cykel också :(!!! Dret är de. Men var i alla fall och lämnade in den på Eric's service eller ngt förut. Så förhoppningsvis skulle jag få tillbaka cykeln i eftermiddag. Annars på måndag för han jobba typ bara måna tisda o onsda.

Just COOPERTEST sen också, which me luck. Ja är så peppad för de, NOT!
7,5 varv runt en jäkla löparbana MAX. Orkar inte :( Men de ska nog gå.
Pusshej wheej

// SEO

RSS 2.0